Massage praktijk de bron
Image default
Telefonie

Waarom kan je telefoon niet zonder bescherming?

De aanschaf van een smartphone is een behoorlijke investering. Je wilt dan ook voorkomen dat je telefoon schade oploopt. Smartphones zijn kwetsbaar en zonder een telefoonhoesje Samsung S20 loopt je smartphone makkelijk een beschadiging op. Je zit niet te wachten op krassen, butsen of deuken of een beschadigd scherm. De meeste schades aan smartphones ontstaan door vallen en het ontbreken van een telefoonhoesje. Het repareren van je smartphone kan behoorlijk in de papieren lopen. Kies daarom voor een goede bescherming met een telefoonhoesje en een schermprotector.

 

Een telefoonhoesje: noodzakelijk en onderscheidend

Een hoesje is noodzakelijk om je smartphone te beschermen, maar dat niet alleen. Met een hoesje onderscheid je je ook. De meeste telefoons zijn nauwelijks uit elkaar te houden. Door te kiezen voor een uniek hoesje, wijkt jouw telefoon af van die van de rest. Je kunt je telefoon altijd makkelijk terug vinden met je eigen hoesje. De telefoon is steeds meer een accessoire. Je gaat niet meer de deur uit zonder je telefoon. Je wilt je telefoon daarom ook afstemmen op je kleding. Zo zijn gsm telefoonhoesjes van Casimoda inmiddels niet alleen meer noodzakelijk, maar ook een item waarmee je je kan onderscheiden en waarmee je laat zien wat jouw stijl is.

Verschillende soorten hoesjes

Hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals siliconen hoesjes, hoesjes van leer en van kunststof. Verder kan je kiezen voor een backcover, full protect, bookcase of flipcase in verschillende kleuren en ontwerpen. Een backcover hoesje zegt het eigenlijk al, hiermee bescherm je de achterkant van je telefoon. Wil je ook de voorkant van je smartphone beschermen? Kies dan voor een bookcase of flipcase. Naast de volledige bescherming die zo’n hoesje geeft, biedt het meestal ook ruimte voor je pasjes. Zo hoef je geen portemonnee meer mee te nemen.

https://www.casimoda.nl/