Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Waarom kiezen voor een sauna badjas?

Doorgaans draag je in de sauna geen kleding. Er zijn weliswaar dagen dat je badkleding mag dragen, doorgaans is het de bedoeling dat je naakt geniet van deze vorm van wellness. Wat je wel mag dragen is een badjas, toch al erg handig als je naar de sauna gaat.

In ons aanbod vind je perfecte badjassen voor in de sauna. Behalve tal van functionele eigenschappen zien ze er ook nog eens heel erg fraai uit en dragen ze licht zonder ook maar iets van comfort in te leveren. 

 

Licht om te dragen en erg comfortabel

Het is toch al verstandig een badjas mee te nemen naar de sauna. En dan het liefst uiteraard een badjas die ook echt geschikt is om mee te nemen en te dragen. Precies die badjassen vind je in onze webshop en dat voor zowel de man als de vrouw. Kenmerkend aan onze badjassen is dat ze behoorlijk veel meer vocht weten te absorberen. Bovendien werken ze antibacterieel en staan ze garant voor een lange levensduur.

Onze producten zijn bovendien duurzaam en voor het grootste gedeelte gemaakt van bamboe. Bamboe heeft veel voordelen, een daarvan is dat het zijdezacht is en ook zo aanvoelt. Onze badjassen speciaal voor de sauna zijn zeer licht om te dragen en zien er bovendien erg comfortabel uit.

Badjas bestaat voor het grootste deel uit bamboe

Je kunt onze sauna badjas van bamboe prima wassen in de wasmachine. Idealiter doe je dat op 30 graden en maximaal 40 graden. Drogen doe je bij lauwe temperaturen in de wasdroger. In de sauna wil je een zachte badjas en een badjas die niet meteen helemaal nat is.

De badjassen die geschikt zijn voor in de sauna bestaan vaak voor het overgrote deel (70 procent) uit bamboe en voor de rest uit katoen. De badjas bied je altijd de nodige warmte en comfort. En wat betreft de uitvoeringen van de badjas voor in de sauna heb je echt wat te kiezen. 

Met onze badjassen kom je altijd goed voor de dag

De badjas is perfect voor in de sauna. Je kunt als je dat wilt de badjas aanhouden in de sauna maar de badjas ook alleen dragen in het restaurant van het wellnesscentre. En ook dan wil je uiteraard goed voor de dag komen. Dat doe je door het dragen van onze badjassen, want die zijn behalve functioneel ook nog eens heel erg fraai en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Bekijk meer sauna artikelen van Xziir op onze website. 

https://xziir.nl/nl/