Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Waarom u bij dit bedrijf uw PET-fles moet laten produceren

Het laten produceren van verpakkingen kan een groot risico zijn. Zien de verpakkingen er wel uit zoals u gehoopt had? En zijn deze wel van een goede kwaliteit? Bij PET Power hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Dit bedrijf maakt zowel een PET-fles als Media-fles van een hoge kwaliteit. U bepaalt daarna helemaal zelf hoe uw verpakking eruit komt te zien. U kunt de kwaliteit zelf controleren door eerst een sample te bestellen. Tijdens de productie wordt er rekening gehouden met uw ontwerp en al uw wensen. Hierdoor ontstaat er een prachtige verpakking die u voor ogen had.

Zelf de touwtjes in handen

Bij dit bedrijf heeft u zelf alle touwtjes in handen. Via de online configurator kunt u zelf uw PET-fles of Media-fles ontwerpen. U heeft de keuze uit honderden modellen. Dit zijn bijvoorbeeld flessen, potten en flessen met een pomp. Neemt u geen genoegen met een standaardmodel? Dan kunt u de PET-fles nog aanpassen naar uw wensen. U past bijvoorbeeld de grootte of de dop van de fles aan. Hierdoor is uw fles helemaal uniek.

Een bedrijf voor de gehele productie

Het gehele productieproces vindt plaats binnen één bedrijf. Hierdoor kan dit bedrijf de kwaliteit van uw verpakking controleren en waarborgen. Dit zorgt ook voor een snelle productie omdat alles op een locatie plaatsvindt. Zelfs de productie voor steriele verpakkingen wordt gedaan door dit bedrijf. Hiervoor wordt er gebruikgemaakt van een zogeheten cleanroom om een Media-fles in te produceren. Deze zijn hierdoor geschikt voor medische middelen.

Geef uw project uit handen

Heeft u speciale wensen voor uw Media-fles? Dan kunt u contact opnemen met PET Power. Dit bedrijf biedt namelijk eindeloze mogelijkheden waardoor geen project te moeilijk is. Wilt u zekerheid dat uw verpakking perfect is? Bestel dan eerst een sample via de website.