Wat je nog niet weet over containerverhuur

Wat je nog niet weet over containerverhuur

Het grootste deel van containerverhuur spreekt redelijk voor zich, maar er zijn altijd dingen die je nog niet weet, en die je wel moet weten. Deze dingen heb ik dan ook voor jou op een rijtje gezet.

Een dekzeil is essentieel

Je had misschien nog niet aan gedacht, maar jij bent vast niet de enige in jouw buurt die een container kan gebruiken. Er zijn genoeg mensen die hun kans pakken wanneer ze deze zien en ook hun afval in jouw container dumpen. Dit wil je natuurlijk voorkomen, aangezien het voor extra kosten kan zorgen, en daarom is een dekzeil essentieel.

Verplaats de container niet zelf

Als het jou beter uitkomt dan kan het verleidelijk zijn om de container te verplaatsen, maar dit kun je beter laten. Wanneer je de container zelf gaat verplaatsen dan loop je het risico dat de vrachtwagen er niet meer bij kan door een slechte ondergrond of obstakels. Dit resulteert voor jou in extra ritkosten en je moet de container zelf ook weer terugzetten. Dit kun je dus beter niet doen.

Het afval mag maximaal 20cm boven de rand uitsteken

De meeste bedrijven voor containerverhuur hanteren een maximale 20cm boven de rand, maar je moet dit altijd voor de zekerheid nog even nagaan. Bovendien mag ik er niks aan de zijkant uitsteken in verband met verkeersveiligheid. Wanneer jouw container toch te vol is dan zal je extra ritkosten moeten betalen en een manier vinden om het extra afval kwijt te kunnen. Probeer dit dus zo veel als mogelijk te voorkomen.

Met deze wijsheden ben jij alweer een stuk beter voorbereid op containerverhuur en zal je minder last hebben van onverwachte situaties, wat heel handig is wanneer je midden in een verbouwing zit.

http://www.busschercontainers.nl/container-huren/