Massage praktijk de bron
Image default
Architectuur

Wat zijn de kosten voor een lichtkoepel?

Als je een lichtkoepel wil laten installeren moet je rekening houden met verschillende kosten en niet alleen de prijs van de lichtkoepel. Voor het installeren ervan moeten er een hoop werkzaamheden uitgevoerd voordat het eindelijk geplaatst kan worden.

Dak aanpassen

De eerste stap is het aanpassen van het dak zodat er een lichtkoepel geplaatst kan worden. Eerst wordt er een deel van het dak verwijdert en ontstaat er dus een gat. Het gat wordt dan aangepast zodat het mogelijk om de lichtkoepel te installeren. In sommige gevallen moet het versterkt worden of op een andere manier aangepast worden.

Offerte aanvragen

Voor de prijs voor de werkzaamheden aan het dak kun je een offerte aanvragen zodat je weet wat het gaat kosten. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het soort dak en waar het uit gebouwd is. Bij oude woningen is de prijs vaak hoger omdat er gevaarlijke materialen bij de bouw zijn gebruikt zoals asbest bijvoorbeeld. Bij moderne woningen is het goedkoper omdat het dak volgens huidige richtlijnen is gebouwd. Het verschilt dus per geval en voor het antwoord moet je een offerte aanvragen als je wil weten wat de totaalkosten voor de lichtkoepel zullen zijn.

Luminusdak.nl

Lichtkoepels.info

Dakenshop.nl