Massage praktijk de bron
Image default
Sport

Weight gainer shakes en de voordelen

Weight gainer shakes zijn calorierijke shakes die zijn ontworpen om u te helpen aankomen. Ze bevatten vaak veel eiwitten en koolhydraten, waardoor je makkelijker spiermassa kunt toevoegen.Er zijn veel verschillende soorten weightgainer shakes op de markt. Sommige bevatten meer eiwitten dan andere, sommige hebben meer koolhydraten dan andere, en sommige bevatten veel calorieën, terwijl andere dat niet doen. Het type weight gainer shake dat u kiest, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Toename in spiermassa

Als je groter en gespierder wilt worden, zijn weight gainer shakes een handige en gemakkelijke manier om je te helpen meer calorieën binnen te krijgen en je dagelijkse voeding doelen te bereiken. Maar met zoveel verschillende merken en formules op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is. Hier is een blik op enkele van de meest populaire soorten weight gainer shakes en wat ze van elkaar onderscheidt.

Soorten Weight gainer shakes

Wei-eiwitpoeder  is een populaire keuze voor gewichtstoename-shakes omdat het gemakkelijk te verteren is en vol zit met aminozuren die de spiergroei ondersteunen. Zoek naar wei-eiwitpoeder dat is verrijkt met extra voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen om je te helpen je dagelijkse voedingsbehoeften te bereiken.

 

Caseïne-eiwitpoeder  is een langzaam verteerbaar eiwit dat nuttig kan zijn voor weight gainer shakes, omdat het zorgt voor een langdurige afgifte van aminozuren. Dit kan vooral nuttig zijn als je je shake voor het slapen gaan drinkt om spierafbraak ’s nachts te voorkomen.

 

Plantaardig eiwitpoeder is de manier als je op zoek bent naar een veganistische of zuivelvrije optie, zijn plantaardige eiwitpoeders een goede keuze. Deze formules gebruiken meestal erwten- of bruine rijsteiwit als belangrijkste eiwitbron en zijn verrijkt met extra voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels.

 

https://www.bodystore.nl/sportvoeding/koolhydraten/weight-gainer