Massage praktijk de bron
Image default
Zorg

Welke zorgverzekering kiezen voor 2021?

Een zorgverzekering kiezen die bij u past kan lastig zijn. Het liefst heeft u een zorgverzekering met ruime vergoedingen voor de zorg die u nodig heeft. Daarnaast is het fijn als de premie niet al te hoog uitvalt. Veranderende omstandigheden in de zorg en in uw eigen situatie kunnen ervoor zorgen dat uw huidige verzekering niet meer aansluit. Welke zorgverzekering kiezen, is dan ook een vraag die veel mensen zichzelf stellen aan het einde van het jaar. Dit is het moment om over te stappen naar een andere zorgverzekering, of zelfs naar een andere zorgverzekeraar. 

Regionale zorgverzekeraar Salland

Hecht u waarde aan een zorgverzekeraar die voor u klaarstaat? En vindt u het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de zorg? Dan kunt u het beste een regionale zorgverzekering kiezen. In de provincies Gelderland en Overijssel kunt u rekenen op zorgverzekeraar Salland. Al anderhalve eeuw bieden wij in deze regio een zorgverzekering waar u van op aan kunt. Goede zorg voor iedereen bereikbaar. Daarbij investeren we graag in diverse zorginitiatieven in de omgeving, om de zorg te kunnen verbeteren. Ook gaan we zelf in gesprek met zorgverleners om te overleggen over zorgkosten en de kwaliteit van de zorg.

Goed aanvullend verzekerd

Bij Salland willen we zeker weten dat u de zorgverzekering af kunt sluiten die bij uw situatie past. Daarom bieden we naast onze basisverzekering ook verschillende aanvullende verzekeringen. Deze kunt u afsluiten als u naast noodzakelijke zorg ook andere behandelingen nodig heeft. U kunt hierbij denken aan oefentherapie, maar ook alternatieve geneeswijzen of bepaalde hulpmiddelen. Komt u regelmatig bij de tandarts, dan kunt u een aparte tandartsverzekering afsluiten.  Als u niet precies weet welke verzekering voor u het beste is, dan helpen wij u graag verder.

 

https://www.salland.nl