Massage praktijk de bron
Image default
Beauty en verzorging

Wil je Een Chinese massage in Breda

 

Bezoek eens de massage salon in Breda voor een heerlijke en ontspannen massage. Bij deze salon ben je op het juiste adres voor heerlijke Chinese massage in Breda. De massage salon heeft een groot en gevarieerd aanbod in diverse massages, maar de Chinese massage in Breda is favoriet. Het aanbod loopt uiteen van sportmassages tot ontspannende massages. Zo is er een de  massage waarbij de nek, schouders en hoofdhuid gemasseerd door toepassing van stevige, energieke massagegrepen. Het bijzondere aan deze behandeling bij de massage salon is dat je jouw kleding aanhoudt er geen gebruik wordt gemaakt van olie. Vind het dus niet fijn om halfnaakt een massage te krijgen, dan is dit ideaal voor je . De massage is bedoeld om stress tegen te gaan.

Chinese massage in Breda

De meeste favoierte massage van de salon is dus de Chinese massage in Breda. De Chinese massage Breda is een eeuwenoude traditionele massagetechniek die is gericht op de energiestromen door het lichaam. Hierbij worden verschillende massagetechnieken gebruikt – zoals kneden, rollen en het bewerken van specifieke drukpunten – om zo jouw lichaam weer in goede conditie te brengen. De Chinese massage helpt bij het verminderen van stress, gespannen spieren en zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning.

Andere vormen van massage

Naast de Chinese massage in Breda kun je bij de massage salon ook terecht voor de bekendere vormen van massage, zoals een hot stone massage. Dit is een massage met warme basaltstenen. De stenen worden vooraf opgewarmd in een afgesloten pan tot ze een warmte hebben van circa 45 graden. Hierdoor krijg je niet alleen een warm gevoel maar raak je ook geheel ontspannen. Daarnaast bieden ze ook diverse sportmassages aan, welke goed zijn als je last hebt van blessures of vermoeide spieren. Het gehele aanbod van massage  naast de Chinese massage Breda kun je op de website van de massage salon vinden.