Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop Stap over op Windows Virtual Desktop en verbeter je virtuele desktop ervaring. Bovendien profiteer je van de mogelijkheden van een moderne cloud. Jij en je medewerkers blijven net zo productief met een virtuele ervaring op een pc, telefoon, tablet of browser als ze zijn bij een fysieke pc op een bureau.

Daarbij kun je het beheer van en toegang tot gegevens vereenvoudigen met gebruiksvriendelijke apps. Think4 helpt bedrijven die overstappen naar de cloud of een hybride oplossing. Dankzij Windows Virtual Desktop biedt Microsoft je een voordelige en makkelijke manier op in de cloud te gaan werken. Ook kun je kiezen voor een hybride omgeving, waarbij je deels van de cloud en deels van een server gebruik maakt. Omdat je minder afhankelijk bent van een vaste werklocatie hebben wij als IT bedrijf minder middelen nodig om jouw IT infrastructuur te ondersteunen, en ook daarmee bespaar jij op kosten. Zo kun je veilig werken op afstand, ben je flexibeler én productiever dan ooit.

Daarbij heb je met Microsoft nog een ander groot voordeel als je overstapt op Windows Virtual Desktop. Want met wereldwijd 3500 fulltime beveiligingsprofessionals is jouw cloud omgeving optimaal beveiligd tegen cyberaanvallen. Windows Virtual Desktop (WVD) is de beste virtuele desktop met Windows 10 voor meerdere sessies en Office 365 ProPlus.

Veilig virtueel werken

Bedrijven vragen ons steeds vaker om uitleg over Windows Virtual Desktop, zeker nu flexibel werken de standaard is geworden. Veilig online werken is een belangrijk onderdeel van de flexibele werkplek en met de Virtual Desktop van Microsoft krijg je alles in één. Alle tools en apps die je gebruikt binnen Windows kunnen we eenvoudig voor je koppelen, zodat je nog meer gebruiksgemak ervaart. Op elk apparaat kun je de end-to-end implementatie van Windows Virtual Desktop beheren, naast andere Azure-services binnen Azure Portal.

 

Virtueel werken wordt nu nog makkelijker binnen Microsoft Azure. Ben je als ondernemer toe aan meer flexibiliteit en wil je makkelijk toegang tot al je data? Dan vertellen wij je graag meer over de beste gevirtualiseerde ervaring met de enige oplossing die volledig is geoptimaliseerd voor Windows 10 en Microsoft 365 (voorheen Office 365). Plus een ingebouwde, intelligente beveiliging waarmee je toepassingen en gegevens beveiligd houdt en online bedreigingen detecteert.

 

Snel aan de slag met jouw Virtual Desktop

Al binnen enkele minuten implementeren IT specialisten van Think4 jouw Virtual Desktop binnen je Windows omgeving. We kijken naar jouw behoeften als bedrijf, zorgen voor een beheertool op afstand en gebruiken bestaande licenties om te besparen op kosten. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt en kun je eenvoudig besparen op IT kosten.

 

Toegang tot Windows 10 op elk apparaat

Of je nu werkt op Windows, Mac, iOS, Android of een ander apparaat met een HTML5-web client, dat maakt voor de Windows Virtual Desktop niet uit. Je kunt elk eigen apparaat – BYOD – instellen met een externe verbinding. Tijdens de installatie kunnen we door middel van Windows 10-multisessie interactieve sessies met meerdere gebruikers tegelijkertijd uitvoeren met dezelfde implementatie. Ook dat is efficiënt en bespaart kosten.

 

Koppeling met Microsoft Teams en Microsoft Office

Wat je als gebruiker van Windows Virtual Desktop direct merkt is het gemak. De virtuele desktop laat je eenvoudig en flexibel werken in Microsoft Office, e-mail in Outlook, online samenwerken in Teams en bestanden delen in OneDrive. Door de koppeling met alle Microsoft apps merk je geen verschil met je computer of laptop op je vaste werkplek. 

Binnen Microsoft 365 heb je nog een extra voordeel, want je betaalt geen extra kosten. Windows Virtual Desktop is een gratis service en kan worden gebruikt met je bestaande Microsoft 365-licentie of een Windows-licentie per gebruiker. Vanuit Think4 kunnen wij je helpen om de overstap naar virtueel werken te maken. Samen met jou bepalen we het aantal apparaten dat je beschikbaar wilt stellen voor virtueel werken. Beheer en support kunnen wij op afstand voor je regelen.

Snel implementeren en schalen met Azure Portal

Azure Portal is jouw centrale beheerpunt voor Windows Virtual Desktop. Think4 configureert het netwerk, implementeert het bureaublad en schakelt beveiliging in. Wij zijn Microsoft partner en werken dagelijks met Azure waarmee onze klanten optimaal kunnen werken.

Zonder al te technisch te worden, wij vertellen je graag meer over het starten met Windows Virtual Desktop. Heb je vragen, wil je jouw bedrijf optimaliseren, veilig online werken? Vraag de IT professionals van Think4 om jou verder te helpen. Naast advies en de implementatie bieden we online IT support voor MKB ondernemers die kiezen voor flexibel werken. Die helpen wij elke dag met de nieuwste IT oplossingen, Microsoft apps en we vervangen hardware als laptops, camera’s en printers.

Waarom vertrouwen op Windows Virtual Desktop?

De ingebouwde beveiliging is optimaal, waarmee je veilig persoons- en bedrijfsgegevens kunt opslaan in Azure en niet meer lokaal. Daarbij kun je kiezen uit het beveiligingsaanbod met onder andere Azure Firewall, Azure Security Center, Azure Sentinel en Microsoft Defender ATP voor end-to-end beveiliging. Voorwaardelijke toegang gebruik je voor het beheren van risico’s voordat je eindgebruikers toegang verleent tot je Windows Virtual Desktop-omgeving. Beveiligd aanmelden kan dankzij meervoudige verificatie en een op rollen gebaseerd toegangsbeheer. Online bedreigingen detecteer je met behulp van Azure Security Center. Dit alles zonder extra licentiekosten voor Microsoft 365-gebruikers.

 

Windows Virtual Desktop aanvragen kan bij Think4, IT bedrijf voor MKB met full service IT oplossingen voor de flexibele werkplek en veilig online werken. 

 

https://www.think4.nl/