Massage praktijk de bron
Image default
Vakantie

Wonen op het water is ook voor jou weggelegd

Wat is er mooier dan een huisje aan het water? Een huisje op het water, natuurlijk. Dat mensen het heerlijk vinden om op het water te leven zal geen verrassing zijn. Het voelt vrij en ruimtelijk. Doordat je jezelf omringd weet door water, ervaar je een gevoel van privacy dat met geen schutting of heg is te evenaren. Stel je jezelf eens een vakantie op een woonboot voor…

’s Ochtends wordt je wakker van de weerspiegeling van de ochtendzon op de golven. Dit zorgt voor een hypnotiserend licht, dat danst op het plafond van je slaapkamer. In de goed uitgeruste keuken maak je een ontbijt, dat samen genuttigde wordt. Na het eten neem je plek op het dek, om eindelijk eens in alle rust een boek lezen. De wind speelt met je haren en de watervogels drijven voorbij. En als je zin hebt om te zwemmen, hoef je niet eerst een kwartier op de fiets naar het dichtstbijzijnde zwembad. Je kunt zo het water in duiken.

’s Avonds eet je lekker in de buitenlucht, waarna je nog uren kunt napraten. Of geniet samen van een glaasje wijn en zie hoe de zon onder gaat. Kruip lekker onder de wol en laat je heerlijk in slaap wiegen door de zachte deining van het water.

Een woonboot is perfect voor een romantisch weekendje weg, maar ook gezinnen zweren bij het avontuur van een woonboot.

Met Glampings.nl kun je jouw vakantie genieten van het leven op de woonboot. Maar dan niet op zomaar een woonboot. De woonboten worden geselecteerd op ligging en faciliteiten. Zo weet je dat je tijdens je verblijf van alle gemakken bent voorzien, een mooie omgeving aan je voeten ligt en je je nergens zorgen over hoeft te maken. De woonboten liggen op een recreatieterrein dat voldoet aan alle eisen die je aan een moderne vakantiebestemming kunt stellen.

Wanneer je een woonboot huurt via Glampings.nl weet je dat je vakantie dit jaar écht bijzonder is. Kijk op www.glampings.nl voor de mogelijkheden.

https://glampings.nl