Massage praktijk de bron
Image default
Aanbiedingen

Your Business Online helpt je met alle online campagnes

Zet je voor de nieuwe campagne in op Facebook marketing, Instagram marketing of houd je het bij het vertrouwde LinkedIn? Zijn Youtube adverteren en Youtube marketing wellicht dé oplossing deze keer? Dit is een lastige keuze die steeds weer terugkeert. Als jij het ingewikkeld vindt om te bepalen welke sociale media het meeste rendement gaan opleveren, kun je Your Business Online inschakelen.

Samenwerkingen met grote en kleine bedrijven

Your Business Online is een social media bureau dat inmiddels 10 jaar aan de weg timmert. De medewerkers zijn enthousiast, gedreven en helemaal thuis in al die online werelden: Pinterest, YouTube, Twitter en Whatsapp. De expertise ligt op alle mogelijk vlakken die bij sociale media om de hoek komen kijken. Denk aan content, video, design, strategie, analyses, sales en verkoop. Met alle grote kanalen worden partnerschappen onderhouden. Dit levert veel voordelen op voor de klanten van Your Business Online. Kijkend naar het klantenbestand valt direct op dat daar de meest uiteenlopende bedrijven tussen zitten. Van een hotel tot een jachtbouwer. Van een ontwikkelaar van huisverzorgingsproducten tot een auto- en fietsenzaak. En van een makelaar tot een woonwinkel. In deze veelzijdigheid schuilt de kracht van Your Business Online. Iedere klant krijgt evenveel, maar nooit dezelfde aandacht. Een kanaal dat voor de ene firma van levensbelang is, blijkt voor een andere ondernemer bijzaak. Soms is het slim trouwe klanten rechtstreeks aan te spreken. De volgende keer gaat het erom nieuwe doelgroepen te bereiken. Conclusie van dit alles: online campagnes verschillen altijd van elkaar.

Maak gebruik van de expertise van Your Business Online

Wil jij kennismaken met Your Business Online? Om een afspraak te regelen is slechts één telefoontje of mailtje nodig. Op de website vind je alle contactgegevens. Voor het zover is, kun je je laten voorlichten over de laatste sociale media trends. Ze worden uitgebreid beschreven in het blog op de website van Your Business Online. Een paar actuele topics zetten we voor je op een rijtje.

  • Hoe kunnen hypotheekadviseurs social media slim inzetten?
  • Handige tips als je op het punt staat foto’s en filmpjes te gaan maken van je producten.
  • Wat is de beste manier om op LinkedIn een vacature te plaatsen?
  • YouTube advertising en marketing uitgelegd.
https://www.yourbusinessonline.nl/