Key accountmanager Financial Services

Als key accountmanager financiële dienstverlening ben je verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van Sogeti’s grote Nederlandse klanten in de lokale financiële dienstverlening. (Banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, beleggingsinstellingen, handelsondernemingen en makelaars).

In ons key account team voorzien wij de volgende trefwoorden voor business developers: doorzettingsvermogen, veerkracht, creativiteit, samenwerking, humor en de belangrijkste ambities!

Onze ideale teamgenoot heeft jarenlange verkoopervaring in IT-services, vooral in de banksector. Het doel is voor u vanzelfsprekend, u kunt het doel bereiken door proactief taken toe te wijzen aan nieuwe en bestaande klanten. Uw planning staat vol met klantovereenkomsten, omdat u energie kunt krijgen door ruzie te maken met uw contacten en alle andere interacties met uw klanten tegelijkertijd te hebben. U kunt diensten met toegevoegde waarde bieden door een diepgaand begrip van Sogeti’s productportfolio en een positieve kritische houding ten opzichte van collega’s en klanten.Mensen om je heen beschrijven je als een nieuwsgierige opportunistische teamspeler. Tegelijkertijd kunt u, door volledig gebruik te maken van de tools die Sogeti biedt, uw succes voorspelbaar maken. Naast de dagelijkse operatie zoekt u ook naar langdurige samenwerking met klanten Alle pragmatische manieren van samenwerken betekenen geen middelen, zolang het het succes van het team bevordert!

U streeft ernaar om een ​​5-sterren NPS te behalen en dit doel te bereiken door altijd de behoeften van uw klanten te begrijpen en daardoor de verwachtingen keer op keer te overtreffen. U wilt de markt en doelstellingen van het bedrijf waarmee u zaken doet bestuderen: uw klanten hebben geen geheimen!

Wij ondersteunen uw ontwikkeling op verschillende manieren: wij verzorgen interne en externe trainingen. Naast je salaris ontvang je ook maandelijks een donatie uit je persoonlijk budget om persoonlijke spullen zoals iPads, telefoons en boeken te kopen. Door persoonlijke begeleiding en begeleiding werken wij samen aan uw ambities en inspireren en ondersteunen wij uw ontwikkeling.

Initiatief is cruciaal. De maatregelen die hebben bijgedragen aan de resultaten werden zeer gewaardeerd en beloond.

Even belangrijk, we zijn een groot bedrijf, maar heel persoonlijk en hebben een platte bedrijfsstructuur. Onze open bedrijfscultuur is gebaseerd op vertrouwen, verantwoordelijkheid, initiatief en wederzijds respect.

 Jij geeft ons

-HBO / WO-werk- en denkniveau (IT gebruik je best als hoofd- of bijvak);

– Uitgebreide ervaring met zakelijke ICT-service (5-8 jaar)

-Verkoopervaring in detachering en projectverkoop in een complexere verkoopomgeving;

-Bouw een goed netwerk met klanten binnen IT;

-Heeft een goede weefselgevoeligheid.

Jouw toekomst

Sogeti is een toonaangevende IT-dienstverlener, actief in applicatiebeheer, infrastructuurbeheer en hightech engineering. Sogeti’s oplossingen voor mobiel werk, cyberbeveiliging, internet der dingen, cloud en business intelligence helpen de strategische doelen van haar klanten in grote commerciële markten te bereiken. Op het gebied van softwaretesten is Sogeti marktleider op binnen- en buitenlandse markten. De passie voor ICT komt voort uit de nauwe samenwerking van meer dan 2.300 Sogetists met klanten (dichtbij). Sogeti Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijde Sogeti Group, met circa 22.000 IT-professionals in 15 landen en meer dan 100 locaties in Europa, de Verenigde Staten en India.

https://www.vindazo.nl/keywords/account-manager.html