Massage praktijk de bron
Image default
Cadeau

14 Originele kerst relatiegeschenken voor jouw medewerkers en klanten

14 Originele kerst relatiegeschenken voor jouw medewerkers en klanten

Een bedrijf is niets zonder zijn medewerkers of klanten. Daarom is het eind van het jaar een ideaal moment om jouw waardering uit te spreken naar jouw medewerkers, (potentiële)klanten en/of relaties en ze te belonen met kerst relatiegeschenken. Inspiratie nodig? Wij hebben 14 kerst relatiegeschenken op een rijtje gezet:

Relatiegeschenken voor sportievelingen

1. Doppers bedrukken

De Dopper is een zeer populaire waterfles. De Dopper kan full colour worden bedrukt met een logo of tekst. In veel gevallen kan de Dopper ook gepersonaliseerd worden met persoonsnamen. Een populair en duurzaam geschenk!

2. Sporttassen met bedrukking

Voor de sportievelingen is het natuurlijk super leuk om een sporttas met bedrukking cadeau te doen. Wil je er een leuk pakket van maken? Dan kun je de sporttas gebruiken als verpakking en deze vullen met een leuke verrassende inhoud.

Relatiegeschenken voor de lekkere eter

3. Tony’s Chocolonely met eigen wikkel

Wie lust ze niet: de overheerlijke fairtrade Tony’s Chocolonely repen. Laat de wikkel full colour bedrukken met een eigen ontwerp, et voilà, het resultaat is een (h)eerlijk gepersonaliseerd geschenk.Een leuke manier om jouw bedrijf zichtbaar te maken.

4. Snoep en koek met logo

Vrijwel iedereen is dol op snoep en koek. Daarom is snoep en koek perfect om in te zetten als relatiegeschenk. Helemaal wanneer je de verpakking laat bedrukken met een logo of tekst. Ook in een samengesteld kerstpakket is snoep en koek erg leuk!

Relatiegeschenken voor gadgetliefhebbers

5. USB-sticks met bedrukking

Een USB-stick klinkt misschien old school, maar is in sommige gevallen is een USB-stick een super handig hebbeding! USB-sticks zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, groottes en modellen. Voor ieder wat wils! USB-stick bedrukken? Ook dat kan! In sommige gevallen kun je er zelfs voor kiezen om de USB-stick te graveren.

6. Opladers en speakers met logo

Een oplader of speaker komt echt altijd van pas. Telefoons moeten elke dag opgeladen worden en een speaker is natuurlijk perfect om iets af te spelen. Een oplader of speaker met logo is daarom perfect als relatiegeschenk.

Relatiegeschenken voor koukleumen

7. Mutsen en handschoenen met logo

Ieder bedrijf heeft wel een paar koukleumen die het altijd koud hebben.Een lekkere warme muts of een paar handschoenen is dan een super leuk, maar vooral passend cadeau die zeker veel gebruikt gaat worden. Mutsen en handschoenen kunnen bedrukt worden met een logo. Op deze manier geef je niet alleen een mooi cadeau weg, maar maak je ook nog eens reclame. Win-win situatie noemen we dat!

8. Thermosflessen bedrukken

Een thermosfles is een super handig geschenk. Met een thermosfles houd je je drankjes urenlang op temperatuur en kan een drankje makkelijk meegenomen worden. Een super handig hebbeding! Thermosflessen bedrukken? Dat kan! In sommige gevallen kunnen ze zelfs gegraveerd worden, super leuk!

Relatiegeschenken voor kookliefhebbers

9. Snijplanken met logo

Ben je op zoek naar een geschenk voor de échte kookliefhebbers? Dan is een snijplank met logo een prachtig geschenk om te geven. Ook kan een snijplank gebruikt worden om heerlijke hapjes op te serveren. Snijplanken zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en vormen en zijn te bedrukken of te graveren.

10. Bamboe keukenartikelen met logo

Bijna iedereen staat weleens in de keuken en heeft daarvoor spullen nodig. Daarom zijn keukenartikelen perfect als relatiegeschenk. Bamboe is een prachtig materiaal met een natuurlijk en duurzaam karakter. Een super mooi en duurzaam geschenk!

Relatiegeschenken voor planners

 11. Uitwisbare notitieboekjes van Bambook of Correctbook

 Een standaard notitieboekje raakt op een gegeven moment vol.. Met een uitwisbaar notitieboekje is dat  probleem verleden tijd. Schrijf notities op, digitaliseer en wis uit om vervolgens weer nieuwe notities te kunnen maken. Een super   handig geschenk!

 12. Groeipapier jaarkalender

 Hoewel er veel gedaan wordt met online kalenders, zijn papieren kalenders nog vaak steevast onderdeel van een kantoor- of huiskamer. Is het jaar voorbij, dan kunnen de blaadjes van de groeipapier kalender in de grond worden gestopt en groeien er prachtige bloemen, groenten of kruiden. De jaarkalenders kunnen full colour worden bedrukt met een eigen ontwerp. Een super origineel en duurzaam cadeau.

 

 

Voor de tuinliefhebbers

13.  Potloden met zaden bedrukken

Op zoek naar een uniek potlood? Kies dan voor een potlood met zaadcapsule van Sprout! Na gebruik kun je het potlood in de grond steken en bloemen er snel vrolijke bloemen of kruiden uit. Het potlood kun je laten bedrukken of graveren met een logo. Een super leuk, duurzaam en persoonlijk cadeau! De potloden zijn los te verkrijgen, maar zijn ook in leuke geschenkverpakkingen leverbaar!

 14. Groeipapier bedrukken

Groeipapier is een origineel product met eindeloze mogelijkheden. Groeipapier is namelijk verkrijgbaar in verschillende diktes, groottes en vormen. Denk aan: groeipapier kaarten, groeipapier kalenders en groeipapier boekenleggers…de mogelijkheden zijn enorm. Na gebruik kan het groeipapier in de grond worden gepoot, en na een tijdje groeien er prachtige bloemen uit.  

Kerst relatiegeschenken bedrukken

Wil je jouw medewerkers, (potentiële)klanten en/of relaties verrassen met één van bovenstaande eindejaarsgeschenken? Neem dan eens een kijkje op de website van Greengiving. Hier vind je bovenstaande en nog heel veel andere duurzame relatiegeschenken, welke je kunt laten bedrukken met jouw logo of eigen tekst. Ben je op zoek naar een leuk samengesteld kerstpakket? Ook dat is mogelijk!