Massage praktijk de bron
Image default
Cadeau

Een tafelzeil als kadootje

De buurvrouw jarig en je zoekt een kadootje…

Je beste vriendin is 12,5 jaar getrouwd en je zoekt een leuk geschenk!

Je collega is ziek en dus zoek je een vrolijk presentje…

Er zijn tal van gelegenheden waarbij jij een kado voor een ander zoekt. En dat zoeken dat valt niet altijd mee. Natuurlijk wil je graag met iets origineels aankomen. Het afgezaagde bloemetje en de cadeaubon, dat kennen je vrienden en familie inmiddels wel. Je zoekt iets leuks, maar het mag niet te duur zijn.

Wat ga jij kopen?

 

Geef eens een tafelzeil cadeau

Hier heb je waarschijnlijk nog nooit aan gedacht. Maar leuk is het wel! Geef je beste vriendin, je buurvrouw of collega eens een tafelzeil cadeau. Je hoeft niet bang te zijn dat ze het niet gaan gebruiken want ieder mens heeft immers wel een tafel in huis staan. Dat is dus iets waar je je al geen zorgen meer over hoeft te maken.

Waar jij je wel even voor moet inspannen is dat jij erachter kunt komen wat voor soort tafel zij hebben en hoe groot ie ongeveer is. Ik neem aan dat je zelf regelmatig bij hen op bezoek bent geweest en jij je nog wel voor de geest kunt halen of zij een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige tafel heeft? Beeld je het even in…

Was het een normale tafel of een grote tafel? Als je de maten ongeveer goed kunt inschatten kun je de juiste maat tafelzeil bestellen. Bij Hiptafelzeil.nl snijden ze tafelzeilen op maat. Maar neem de maat ruim. Mocht deze iets te groot zijn, dan kan je vriendin het zeil altijd nog korter knippen.

Om een tafelzeil te kopen moet je niet alleen de gewenste maat weten, maar moet je ook weten wat voor print je voor die collega, vriend of familielid moet kopen. Wordt het een vrolijk zeil met allemaal kleuren? Eentje met geometrische looks of een waterdicht kanten tafelkleed? Bij Hiptafelzeil heb je wat dat betreft heel veel keus en kan het haast niet anders dan dat jij wel een geschikte print gaat vinden.

Vind je het lastig om tijdens deze corona periode het pakketje persoonlijk te brengen? Laat het dan direct op het adres van de jarige bezorgen! Vraag eventueel even aan de klantenservice om er een leuk briefje bij te doen met een passende tekst. Dan weet je zeker dat je cadeau gewaardeerd zal worden. Leuke tafelkleden vind je online bij Hiptafelzeil.