Massage praktijk de bron
Image default
Cadeau

Dagje erop uit met de baby? Wat mee te nemen!

Lekker een middag wandelen of een dagje de stad bezoeken met de kleine is natuurlijk een leuke vorm van vertier. Helaas dien je wel een aantal spulletjes mee te nemen voor de verzorging van je baby. Met dit handige lijstje vergeet je de volgende keer niks mee te nemen, maar neem je zeker ook niet teveel spullen mee!

Eten en drinken

De hoeveelheid eten en drinken je meeneemt op stap is natuurlijk afhankelijk van hoe lang je weg bent. Het is altijd handig om een paar basisdingen mee te nemen, zoals een flesje water en wat koekjes of fruit. Wanneer het nog om een baby gaat die borstvoeding krijgt hoef je geen eten of drinken mee te nemen. Wel is het hierbij belangrijk dat jijzelf genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Wanneer de baby flesvoeding krijgt, moet je deze natuurlijk op een lauwwarme temperatuur kunnen krijgen. Neem daarom een thermosfles met heet water mee en een fles koud water, zo kun je zelf de temperatuur bepalen. De babyvoeding kun je apart bewaren in potjes, bakjes of zakjes. Wanneer het kind ouder is en vaste voeding krijgt, neem dan koekjes, vers fruit of een boterham mee.

De zomer

Ook dit kan erg verschillen, mede doordat de temperatuur in Nederland nogal ver uiteen kunnen liggen in de zomer. Als je de kleine wilt beschermen tegen de zon is het belangrijk dat je ten alle tijden zonnebrand in je tas bij je hebt. Ook kan een kleine parasol op de kinderwagen al een groot verschil maken bij de temperatuur voor de baby. Als je een dagje naar het strand gaat vergeet dan ook niet om buiten de zwemkleding ook zwemluiers en zwemvleugels mee te nemen.

De winter

Bij winterse temperaturen is het natuurlijk belangrijk om je kind warm te houden. Trek warme en meerdere lagen aan en zorg ook altijd dat je een extra kledingstuk bij je hebt als het echt koud wordt. Wanneer dit het geval is, is het verstandig om afleiding voor de kou mee te nemen. Zoals knuffeldoekjes en poppen. Bekijk dit prachtige assortiment knuffeldoekjes eens en verras een kersverse ouder met dit leuke cadeau.