Massage praktijk de bron
Image default
Banen en opleidingen

BRAND MANAGER FMCG

Voor onze klanten is Hayes Sales en Marketing een snelgroeiend opkomend internationaal bedrijf dat zich bezighoudt met de handel in fast moving consumer goods (FMCG) en op zoek is naar een gedreven merkmanager met een passie voor digitale marketing.

Jouw verantwoordelijkheden

Als brand manager ben je verantwoordelijk voor het managen van social media (Facebook, Instagram) en weet je met de meest creatieve posts de aandacht van (potentiële) klanten te trekken! Je bent verantwoordelijk voor de interactie met klanten en het continu beantwoorden van hun vragen. Daarnaast ga je op zoek naar invloedrijke mensen en zorg je ervoor dat je het juiste partnerschap opbouwt. Daarnaast behoort het versturen van B2C-e-mails en het organiseren en coördineren van evenementen (beurzen, winkelactiveringen en proefbijeenkomsten) ook tot uw verantwoordelijkheden. Schroom niet om na te denken over interessante zakelijke activiteiten. In deze functie werk je nauw samen met het managementteam.

Jouw profiel

Klinkt dit als jou? geweldig! Om tot de ideale match te komen, zijn we op zoek naar een master in marketing / communicatie en hebben we minimaal 3 jaar ervaring als brand manager in een FMCG-omgeving. Je bent gepassioneerd door digitale marketing. Heb je ervaring met contentmanagement, copywriting en handelsmarketing? Dan heb je een voordeel! Daarnaast beschik je over een sterke talenkennis (NL / FR / ENG) en blinkt uit in je eigen innovatie en ondernemende houding. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent flexibel en werkt graag in teamverband.

Ons aanbod

Onze opdrachtgever stelt je voor een enorme uitdaging in een internationale start-up die duurzaam ondernemen essentieel vindt. Je komt terecht in een sterk en ambitieus team in een dynamische en energieke werkomgeving. Daarnaast kunt u ook rekenen op aantrekkelijke compensatiepakketten met extralegale voordelen.

https://www.vindazo.be/vacatures/brand-manager.html