Voor een goede dakreparatie moet u bij de Dakmakers zijn! De Dakmakers is een zeer succesvol en gespecialiseerd bedrijf dat vooral werkzaam is op platte daken. Hier weten ze dan ook alles vanaf. Doordat het bedrijf al meer dan 30 jaar bestaat is de ervaring ronduit ruim te noemen. Alle medewerkers van het bedrijf hebben een zeer grote liefde voor het vak. Iedereen is ruim opgeleid via een vakschool voor dakdekkers. Naast een goede opleiding zijn er ook meerdere certificaten in het bezit. Bij de Dakmakers staat veiligheid voorop. Er wordt dan ook altijd uiterst zorgvuldig en veilig gewerkt.

Heeft u een afspraak gemaakt bij de Dakmakers om uw dak te laten repareren? Dan komt een van de medewerkers zo snel mogelijk naar u toe om het dak te inspecteren. De medewerkers rijden altijd in een goed gevulde bus. Hierdoor kunnen de meeste reparaties direct uitgevoerd worden. Is er voor de reparatie materiaal nodig dat helaas niet op voorraad is in de bus? Dan zorgen de Dakmakers ervoor dat het benodigde materiaal zo snel mogelijk aanwezig is en uw dak alsnog snel gemaakt kan worden. Elke reparatie die uitgevoerd moet worden wordt van te voren uitgebreid met u besproken. Pas wanneer alles duidelijk voor u is en u akkoord gaat met de werkzaamheden gaat de dakmaker aan de slag. Op elke reparatie die uitgevoerd wordt door de Dakmakers wordt garantie gegeven.  

Eerlijk en onafhankelijk dakadvies

Heeft uw dak geen reparatie nodig maar wilt u uw dak laten onderhouden? Ook daarvoor kunt u terecht bij de Dakmakers. Er kan een contract afgesloten worden voor dakonderhoud. De Dakmakers komen uw dak periodiek controleren en waar nodig kleine reparaties uitvoeren. Met een onderhoudscontract van de Dakmakers weet u zeker dat uw dak gezond blijft en hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw dak.

Wilt u informatie over groene daken, witte daken, zonnepanelen of andere mogelijkheden op uw dak? De Dakmakers geven goed onafhankelijk dakadvies. Ze vertellen u graag wat er mogelijk is op uw dak! Al uw vragen worden beantwoord met een uitgebreide uitleg.  

 

https://www.dakmakers.nl/