Massage praktijk de bron
Image default
Dienstverlening

De snelste service bij verstoppingen in en om het huis

De beste Riool ontstoppen ede is gespecialiseerd in het maken van verstopping in uw bedrijf of huis. Wij werken snel en hebben overal contacten zodat we u snel kunnen helpen, bij een verstopping. Daarnaast hebben wij de kennis die mensen niet hebben, ook hebben de meeste mensen niet de middelen om een verstopping aan te pakken. Schakel daarom altijd ons in om zo binnen een uur van je verstopping af te zijn. Ook pakken we verstoppingen en smerige geurtjes aan die ontstaan zijn de de riolering in de buurt. We worden dan ingezet door de gemeente, om zo overlast te voorkomen. Ook voor je bedrijf is het natuurlijk niet fijn als de riolering stinkt.   

Waarom kiezen voor ons 

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf en weten alles van ontstoppingen. Veel mensen gaan eerst zelf proberen een verstopping te reparen. Uit ervaring weten wij dat de meeste mensen hierdoor juist schade aanrichtte aan de afvoer en de verstopping alleen maar erger maken. Maken dit omdat ze vaak niet doorhebben in welke fase een ontstopping al is, en die kennis hebben wij wel en kunnen de schade vaak beperken. Daarnaast werken we snel en hebben we de meeste verstopping zo opgelost. We pakken de oorzaak aan en gebruiken de beste middelen om de verstopping te reparen

Soorten en oorzaken verstoppingen

Verstoppingen hebben meerdere oorzaken, grootste ontstaan doordat mensen verkeerde middelen door de goot of wc spoelen. Of in te grote hoeveelheden zoals met wc papier en het weggooien van je restjes. Bij badkamers komt het vaak doordat mensen te veel haar in het doucheputje hebben zitten en deze nooit schoonmaken. En vaak kan het komen doordat mensen alle op een riool hebben aangesloten waardoor je bij tegelijk door te trekken, een verstopping kan veroorzaken. En komt het vaak voor dat kinderen verstoppingen veroorzaken omdat ze dat als spelen vinden.