Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Een pre-workout voor je training

Wanneer je het maximale uit je training wil halen dan kun je dat op verschillende manieren doen. Je kunt van tevoren extra gaan eten bijvoorbeeld of je kan een kopje koffie drinken. Wat ook kan is een pre-workout nemen. Zo kun je tijdens je training tot het uiterste gaan. De pre-workout geeft je een kick, waardoor je dus meer kan geven. Daarbij is de pre-workout gelukkig niet vies en kan deze geen kwaad. De pre-workout is ook echt een pre-workout zoals het woord al zegt en moet vijftien tot dertig minuten voor de training ingenomen worden. De energieboost heeft even nodig om te activeren, zodat je sportprestaties verbeterd worden als je eenmaal in de sportschool bent.

 

Samenstelling

De samenstelling van de pre-workout is van kossoine. Kossoine is altijd samengesteld uit de beste ingrediënten en met de juiste doseringen. Kossoine bevat een hele hoop ingrediënten, maar daarnaast ook verschillende vitamines en mineralen. Zo kun je niet alleen goed trainen in de sportschool, maar haal je ook nog eens je dagelijkse vitaminen portie. Er zit onder meer vitamine C in, maar ook Choline, vitamine B12 en magnesium.

 

Smaken

De pre-workout is verkrijgbaar in drie verschillende smaken. Iedere smaak heeft daarbij wel een iets andere samenstellingen. De cola en de bessensmaak hebben cafeïne watervrij in hun samenstelling zitten. De smaak citroen heeft dit niet. De pre-workout zit altijd in potten van 500 gram. 500 gram staat gelijk aan ongeveer 29 doseringen. Los de pre-workout op in water en ervaar zelf hoe lekker deze smaakt. Het tijdstip van innemen is dus vijftien tot dertig minuten voor de training het beste. Toch is dit voor iedereen verschillend, dus kijk als je hier net mee begint wat voor jou het beste werkt. Je merkt dit vanzelf wel aan de hoeveelheid energie die je krijgt.

Een ander alternatief kan natuurlijk ook de Monster Energy Ultra White 500 ml zijn. De stoffen die hierin zitten hebben eenzelfde soort werking waardoor je ook meer energie binnenkrijgt.

https://kossonutrition.nl/product/pre-workout-kossoine/