Massage praktijk de bron
Image default
Dienstverlening

Een ZorgDirect zorgverzekering met vrije zorgkeuze

Een goede zorgverzekering is niet alleen voor jezelf belangrijk. Als je bijvoorbeeld een partner en kinderen hebt, gaat hun belang jou natuurlijk ook aan. Bij ZorgDirect snappen wij dat heel goed. Wij beseffen ook dat je het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering snel wilt regelen. Gewoon zonder gedoe en direct online. Een blik op onze website leert jou dat dit zonder meer mogelijk is. Je klikt op de verzekeringen van jouw keuze en kunt direct de premie berekenen voor jezelf en de rest van je gezin.

Keuze uit drie tandartsverzekeringen, los af te sluiten

Naast een uitstekende basisverzekering bieden we bij ZorgDirect ook een goede tandartsverzekering aan. Een tandartsverzekering is niet alleen nodig als je een slecht gebit hebt. Met de halfjaarlijkse controle die je bij de tandarts hebt wil je graag voorkomen dat je getroffen wordt door onverwachte kosten. Die kunnen ook bij een goed gebit ontstaan. Iedereen heeft immers weleens wat en daarom bieden we bij ZorgDirect de handige TandExtra verzekering aan. Een tandartsverzekering waar jij je niet blauw aan betaalt, terwijl deze verzekering wél voor jou de onverwachte kosten opvangt. Naast TandExtra kun je ook nog kiezen uit TandPlus en TandTop, voorzien van ruimere vergoedingen. Alle tandartsverzekeringen zijn los af te sluiten naast een ZorgDirect basisverzekering.

Lekker transparant

Bij ZorgDirect houden we het altijd overzichtelijk. Dit zie je ook terug in de manier waarop je bij ons je kosten declareert. Ben je bij sommige ziektekosten verzekeraars gebonden aan bepaalde artsen en met naam genoemde fysiotherapeuten, bij ZorgDirect is de keuze vrij. Natuurlijk voldoen ook bij ons de zorgverleners aan de gebruikelijke vereisten, maar jij kunt gewoon je factuur bij ons declareren.

De basisverzekering bij ZorgDirect heeft dus de vorm van een restitutiepolis. De kosten die jij maakt worden door ons vergoed, zonder dat wij ons bemoeien met de zorgverlener die jij kiest. Heb je een zorgverlener bezocht die eerder door ons is gecontracteerd, dan krijg je zelfs geen factuur. Deze zorgverlener stuurt hem direct naar ons toe, zodat wij die rechtstreeks kunnen vergoeden. Hoe makkelijk wil jij het hebben? Bij ZorgDirect dient gemak altijd de mens!

https://www.zorgdirect.nl/zorgverzekering/tandartsverzekering/tand-extra