Massage praktijk de bron
Image default
Dienstverlening

Eerlijke klusbedrijven

 

Veel mensen hebben er wel van gehoord of op TV gezien of in het nieuws, malafide klusbedrijven. Opgelicht!? Besteed veel uitzendingen aan klusbedrijven die honderden mensen oplichten door van te voren een geld aan te nemen en geen werk te verrichten, of halve werk te verrichten. Vele van deze bedrijven blijven maar doorgaan en worden nooit tegenhouden. Met een vlotte babbel halen zij mensen over om geld over te maken omdat er spullen vooraf moeten worden besteld. Daarna tasten zij in het duister en zijn deze charlatans niet meer vindtbaar. Ga daarom alleen in zee met een bedrijf die een goede reputatie heeft in uw regio en bekend staat om eerlijk en vertrouwd te zijn. Anders eindig je met een vette hap uit uw bankrekening.

Één van deze mensen die de dupe is geworden van een malafide bedrijf is Sjoerd uit Amersfoort. Sjoerd heeft zichzelf een jaar geleden buitengesloten en dacht hierbij een lokale slotenmaker te hebben ingeschakeld. Tevergeefs, het bleek om een malafide bedrijf te gaan waar al duizenden klachten op het internet over zijn en al honderden aangiftes van oplichting bij de politie liggen. Sjoerds moest voor het openen van zijn deur meer dan 740 euro betalen. Wat bleek, het slot was kapot geboord en een nieuw slot was niet beschikbaar. Toen heeft de buurman van Sjoerd hem wel een lokale slotenmaker aangeraden, nameklijk Slotenmaker Amersfoort. Zij hebben een nieuwe slot in de deur gemonteerd voor een lage tarief.

Gelukkig zijn er ook eerlijke slotenmakers, daar kan Daan uit Harderwijk goed over praten. Hij heeft zichzelf eens buitengesloten en heeft toen Slotenmaker Harderwijk gebeld om zijn deur te openen. De totale kosten: 95 euro maar.