Massage praktijk de bron
Image default
Dienstverlening

Houten naamborden van de Naambordensite, van strak tot natuurlook

Wilt u kunnen kiezen uit een unieke collectie houten naamborden? Bezoek dan zeker de Naambordensite, wij hebben zeer veel verschillende soorten, maten, vormen en kleuren houten naamborden. Van strakke houten naambordjes tot een natuurlook naambord van boomschors, u kunt onze ruime collectie op de website, www. denaambordensite. nl, bekijken.

Simpel online uw naambord bestellen

Voor uw naambord kunt u het lettertype en de indeling van de tekst helemaal zelf bepalen. Wilt u een handgeschilderd naambordje? Veel van onze houten naamborden kunnen worden beschilderd door onze schilder. De schilder kan zelfs een persoonlijk plaatje op uw naambord schilderen. Zo kunt u uw naambord totaal personaliseren.

Een naambord bestellen via de Naambordensite is zeer eenvoudig. U hoeft niet naar een winkel te komen, onze naamborden zijn simpel online te bestellen. Kies eerst van welke houtsoort uw naambord moet worden. Wanneer u uw gewenste houtsoort heeft aangeklikt kunt u voor uzelf bepalen welk type naambord u wilt. Wij hebben bij elke houtsoort keuze uit verschillende modellen naamborden. Bepaal vervolgens het lettertype en vul de tekst in die op het naambord moet komen. Heeft u wensen die specifiek zijn? Stuur dan even een mail naar ons, dan kunnen we het zeer zeker voor u regelen! Wilt u iemand verassen met een mooie boodschap? Wij verkopen prachtige houten hartenwens naambordjes. Op deze bordjes, die de vorm van een hart hebben, kunt u een persoonlijke tekst laten zetten. Super leuk om cadeau te doen! Alle houten naamborden worden, binnen Nederland, gratis bij u thuis bezorgd.

Bestel ook kunststof naamplaatjes bij de Naambordensite

Naast de collectie houten naamborden hebben we bij de Naambordensite nog heel veel andere naamborden en naamplaten. Neem bijvoorbeeld een naamplaatje van kunststof. Deze bordjes zijn voor veel doeleinden te gebruiken. De kunststof naamplaatjes zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. De bordjes zijn makkelijk te monteren met zelfklevend tape, dit wordt meegeleverd bij het bordje. Ook zijn er bordjes die bevestigd kunnen worden met schroefjes, de bordjes hebben dan voorgeboorde gaatjes.

 

https://www.denaambordensite.nl/