Massage praktijk de bron
Dienstverlening

HoverSeat vs Hoverkart

De HoverSeat is een coole, nieuwe manier om plezier aan je hoverboard te beleven. Hier kun je een HoverSeat review vinden om te zien hoe makkelijk het is om een stoel aan de wielen te bevestigen. 

Wat is een HoverSeat?

De HoverSeat is een hulpstuk dat je lost kunt kopen. Je bevestigd het aan je hoverboard en is de basis om van je hoverboard een speelgoed rijtuig te maken. Je hoeft alleen mar de HoverSeat aan je hoverboard te bevestigen en het plezier kan beginnen.

Hoe verschilt het van hoverkarts?

Anders dan andere hoverkarts, wordt de HoverSeat NIET bestuurd met de armen. De besturing gebeurd door het verplaatsen van het gewicht en balans op je voeten. Andere hoverkarts hebben het hoverboard aan de achterkant zitten, maar bij deze zit het aan de voorkant. Hoverkarts hebben normaliter 3 wielen, maar deze heeft er 4.

Wat zit er allemaal in de HoverSeat kit?

De HoverSeat kit bestaat uit een aluminium frame met 2 gelagerde wielen en de HoverClamp. Er zitten ook 2 klittenband strips in het pakket om je stoel te kunnen bevestigen. Het t-handvat wordt ook meegeleverd en is makkelijk te bevestigen aan het voorkant van het frame zodat je de HoverSeat makkelijk mee kunt slepen indien nodig.

Je hebt maar 5 minuten nodig om het allemaal in elkaar te zetten. De producthandleiding maakt het in elkaar zetten makkelijker. Merk op dat de nog de stoel nog het hoverboard bij het pakket zijn inbegrepen. Opmerking: de XL versie zoals hieronder omschreven wordt WEL geleverd met een zacht zitje.

Je kunt je eigen favoriete stoel gebruiken waardoor je een win-win situatie creëert. Zorg ervoor dat je een stoel uitzoekt die stabiel is en een laag zwaartekrachtcentrum heeft, zodat je goed je balans kunt bewaren.

De HoverSeat v2.0 met verbeterde wielen wordt nu verkocht.

Ook beschikbaar in XL uitvoering

Anders dan de standaard versie van de Hoverseat, heeft de XL Hoverseat een zacht en comfortabel zitje, dat onderdeel van het frame is. Het zitje heeft een ruime opbergruimte, net als de armsteun, waar ruimte is voor een flesje en een telefoon. HoverSeat XL werkt het beste met een 10” hoverboard.

Compatibel met Hoverboards

De HoverSeat beugel werkt met standaard 6”en 10” hoverboards. Je hoverboard moet in het midden rond zijn, anders werkt de beugel niet goed. De beugel kan niet op 8” hoverboards en Epikgo-achtige off road hoverboards bevestigd worden. De hoverboard dient een afgerond middengedeelte te hebben.

Hoe de HoverKart te gebruiken

HoverSeat kan gebruikt worden op de weg of off road maar het gaafste is dat je makkelijk over zand, gras etc. kan rijden. (afhankelijk van de beperkingen van het hoverboard die je gebruikt natuurlijk.)

Het kan perfect gebruikt worden om naar het strand te gaan of als je aan het tuinieren bent. HoverSeat is gemakkelijk in elkaar te zetten en praktischer in gebruik dan een hoverboard.

Voor een soepele rit moet je de wielen tot de aanbevolen druk opvullen. Wielen zouden zachter moeten zijn omdat je dan comfortabeler rijdt maar ook weer niet te zacht omdat je anders de accu van het hoverboard snel leegrijdt.

Laat iedereen het plezier ervaren

Met dit hulpstuk kun je je hoverboard berijden terwijl je veilig, comfortabel en makkelijk zit. De HoverSeat is een fantastische manier om iedereen het plezier te laten ervaren. Voor jong, oud, verlegen en mensen die onzeker zijn over hun balans als ze op een hoverboard staan. IEDEREEN kan het nu proberen in een gemakkelijkere zittende positie. De zitting kan tot 115 kilo gewicht dragen.

Kijk op de website voor de collectie Hoverkart of er eentje te kopen

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/