Massage praktijk de bron
Image default
Dienstverlening

Hulp nodig bij het halen van je motor theorie certificaat?

Ben jij minimaal 17 jaar en wil je hulp hebben bij het halen van je motor theorie certificaat? En wil je er niet al teveel tijd aan kwijt zijn? Dan is het een goed idee om een theoriecursus te volgen. Wij, van Gelijk Geslaagd, bieden theoriecursussen aan. De cursussen die wij aanbieden zijn eendaagse cursussen en zowel de auto theoriecursus als de motor theoriecursus is te volgen bij ons. Groot voordeel bij Gelijk Geslaagd is dat we de cursussen door het hele land geven. Dus of je nou de motortheorie Goes wilt volgen, de motortheorie Barendrecht of de autotheorie Leiden, bij ons is het gewoon mogelijk de cursus vlak bij je woonplaats te volgen! Hierdoor zal je dus nooit al te ver hoeven te reizen, wel zo fijn toch?

Ook met ADHD of faalangst kan je door ons slagen

Twijfel je of je de theoriecursus wel goed kan volgen omdat je concentratieproblemen hebt?  Ben je bang dat het je niet gaat lukken om binnen 1 dag de theorie goed genoeg te kennen om examen te kunnen maken? Deze twijfel is absoluut niet nodig! Wij hebben ervaring met verschillende vormen van problematiek zoals ADHD, faalangst, moeite met concentreren of de Nederlandse taal lastig vinden. Wat jij voor jezelf als probleem ziet, zien wij juist als een uitdaging! We zullen er alles aan doen om ook jou te laten slagen. Tot nu toe zijn er enorm veel leerlingen, waaronder tal van leerlingen met problematiek, door ons binnen 1 dag geslaagd. Dus twijfel zeker niet meer, maar schrijf je gewoon in voor een van onze cursussen.

Inschrijven voor de cursus via de site van Gelijk Geslaagd

Heb jij besloten om onze cursus motortheorie of autotheorie te volgen? Schrijf je dan in via onze site. In een overzichtelijk schema kan je bij de verschillende cursus locaties zien welke data er nog vrij zijn om in te schrijven. Alle informatie die je vooraf moet weten krijg je van ons opgestuurd via de mail.

  

https://www.gelijkgeslaagd.com/