Massage praktijk de bron
Image default
Vervoer en transport

De kipper: de meest veelzijdige aanhangwagen

De kipper: de meest veelzijdige aanhangwagen

Wanneer het gaat om aanhangwagens met veel mogelijkheden, kan de kipper niet ontbreken. Het is de ideale hulp wanneer u losse lading moet verplaatsen. De chassis die uit twee delen bestaat en in veel uitvoeringen verkrijgbaar is karakteriseert de kipper. Een merk dat al jaren sterk is in het produceren van kippers is EDUARD. Dit merk houdt zich al 6 jaar bezig met het produceren en ontwikkelen van hun kippers. De kippers van dit merk worden door heel Europa verkocht door verschillende dealers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de kippers van EDUARD met zich mee brengen? Lees dan verder.

Kippers van EDUARD

Een kipper is een plateauwagen waarvan de laadvloer de mogelijkheid heeft om te kippen. Er zijn kippers die enkel achterwaarts kunnen kippen, maar er zijn ook kippers die zelfs driezijdig kunnen kippen. Ze zijn ideaal voor het verplaatsen van bijvoorbeeld zand of grind. De kippers van het merk EDUARD zijn verkrijgbaar is diverse maatvoeringen. Zo zijn er kipper van de afmetingen 2.60×1.50 meter, 3.10×1.60 meter en 3.30×1.80 meter. De kippers hebben allemaal een ander laadvermogen. De EDUARD kipper is speciaal gemaakt voor het eenvoudig storten van losse lading. De achterwaartse kippers van dit merk zijn verkrijgbaar als enkelasser en tandemasser en ongeremd of geremd. De driezijdige kippers van het merk zijn dubbelassig en geremd. EDUARD biedt ook een handige configurator aan waar u zelf uw ideale aanhangwagen kunt samenstellen. Bij kippers van het merk EDUARD bent u dus verzekerd van een kipper die compleet aan uw wensen voldoet.

Meer weten over de aanhangwagens van EDUARD?

U kunt niet alleen voor kippers terecht bij EDUARD. Het merk is ook gespecialiseerd in andere aanhangwagens als autotransporter, machinetransporters en plateauwagens. Op de site van EDUARD vindt u foto’s en meer specifieke informatie over de diverse aanhangwagens en kippers. Wilt u liever persoonlijk contact over het merk? Dan kunt u contact opnemen met een van de vele dealers van het merk. De contactgegevens van hen vindt u op de site van EDUARD onder de contact pagina.

https://www.eduard.nl/kippers/