Massage praktijk de bron
Image default
Vervoer en transport

WAT DOET TAXI DE LIER?

U woont in de lier en u moet met spoed ergens wezen dan is de snelste taxi de lier uw beste optie. Bij taxi de lier staat hoogwaardige dienstverlening als kern in onze bedrijfsvoering. Wij streven naar optimale klanttevredenheid. Taxi de lier is gespecialiseerd in het vervoeren van personen van en naar  u maar wilt en in het vervoeren van ambtenaren, bedrijf werknemers; u noemt het maar op. Wij staan 1x 24 uur klaar voor uw snel en veilig vervoer. Bij taxi de lier is er geen tekort aan wagens nog aan taxichauffeurs.

WAAROM TAXI DE LIER?

Bij taxi de lier bent u verzekerd van een snelle en veilige rit . Onze chauffeurs zijn heel erg bekwaam en doen dit werk minimaal 5 jaren en kennen de stad en de omgeving van de lier als de palm van hun hand. Bij ons is er geen wachttijd nog extra kosten indien wij op u moeten wachten. We gaan ook mee met de tijd en zijn daarom ook te vinden op alle taxi apps en op de website van ons bedrijf voor een snelle en makkelijke boeking al reed 1 maand van tevoren. Wij van taxi de lier brengen en halen u met gemak op van Schiphol of naar elke plek binnen Nederland waar u dat wenst. Tegen redelijke tarieven vervoeren wij u ook naar de buurlanden. en kunnen wij u ook in overleg ophalen. 

HOEVEEL KOST EEN RIT?

Bij taxi de lier is is klantentevredenheid de kern. Daarom zijn onze prijzen ook zo schappelijk mogelijk gehouden om u als cliënt van dienst te kunnen zijn. Wij hebben de meest concurrerende prijzen binnen de lier en zullen dat ook altijd zo houden omdat taxibedrijf de lier tevredenheid boven winst plaats. Wij bij taxi de lier bieden ook abonnementen aan voor onze cliënten die veelvuldig gebruik maken van onze diensten.