Massage praktijk de bron
Vervoer en transport

Zelf rijden, het OV of een taxi nemen?

Zelf rijden, het OV of een taxi nemen?

Dit kan een vraagstuk zijn met betrekking tot luchthavenvervoer naar Schiphol. Eigenlijk komt het neer op kijken en vergelijken. Je kan altijd de voorkeur geven aan zelf rijden, maar houd dan ook gelijk rekening met de hoge parkeerkosten op Schiphol. Nog los van de benzine of dieselkosten van jouw eigen auto. Natuurlijk brengt een Schipholtaxi ook kosten met zich mee, maar in vergelijking met de parkeerkosten op het vliegveld kan het nogal meevallen wat je kwijt bent aan jouw luxe taxi.

 

Reserveren bespaart veel geld

Schipholtaxi.pro en Schipholtaxi.amsterdam zijn voorbeelden van Amsterdamse taxibedrijven met ervaring in het persoonsvervoer. Het is gemakkelijk om online een reservering te plaatsen, en zo ben je gelijk verzekerd van een zeer voordelige prijs. Nooit zomaar bij een wachtende taxi instappen, je weet dan vooraf niet welk taxitarief je betaalt. Neem deze tip met je mee. De tarieven van de genoemde taxibedrijven vind je op hun websites. Betaal dus nooit te veel, en bestel jouw Schipholtaxi online via het net.

 

Word netjes weggebracht en weer opgehaald

Is dit luxe luchthavenvervoer mogelijk tegen een schappelijke prijs? Jazeker! Je hoeft enkel jouw postcode en huisnummer in te voeren en je weet wat jij zou moeten betalen. Het is de moeite waard om dit te vergelijken met de Schiphol parkeertarieven. Parkeren is en blijft een dure grap, deze prijzen moet je niet onderschatten. Dit geldt overigens tevens voor het vervoer via Openbaar Vervoer.

 

Of toch liever met het OV?

De kosten van treinen en bussen kunnen hoog oplopen, bovendien zal je meer slepen met je bagage en zijn de aansluitingen niet altijd optimaal met jouw vluchttijden. Soms is het Openbaar Vervoer zelfs onmogelijk met de vlucht die je geboekt hebt. Misschien word je wel midden in de nacht op Schiphol verwacht. En een betrouwbare taxi naar de airport kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week reserveren en bij jou aan je voordeur verwachten. Opnieuw een groot voordeel van het nemen van een Schipholtaxi. Nogmaals het komt neer op: ‘kijken en vergelijken’. Meer is het niet, alvast een goede reis toegewenst!