Massage praktijk de bron
Image default
Zakelijk

Omnyacc Accountants & Adviseurs – Sterk Voor Ondernemers

MIJN Accountantskantoor bestaat niet uit stoffige accountants. Onze enthousiaste adviseurs denken met u mee. Op zijn Rotterdams. No-nonsense. Geen bla-bla. Duidelijk. Eerlijk. Door slimme ICT oplossingen maken wij het mogelijk uw onderneming op real-time én toekomstgerichte informatie te leiden. Bijsturen als het nodig is en doorpakken als het kan. Wij maken de financiële brij inzichtelijk zodat u kunt gaan doen waar u goed in bent, ondernemen.

Copyright © 2021 De Telefoongids. Alle rechten voorbehouden. De Telefoongids is een handelsnaam van Youvia b. v. (Kv, K-nummer = 27198207).

Op zoek naar een accountant in Rotterdam? Ageras kent een groot aantal vakkundige en betrouwbare accountants die de particulieren en lokale bedrijven in de dynamische havenstad ondersteunen. Door middel van persoonlijke aandacht zijn wij bij Ageras in staat om de juiste match te vinden. Wij streven ernaar om transparantie te creëren op de markt voor financiële diensten.

Yuki Partners – Yuki Online Boekhouden

000 mensen aan een specialist kunnen koppelen. Een korte uitleg Een accountant is iemand die u als particulier of bedrijf in vertrouwen kunt nemen en om financieel advies kunt vragen. Een accountant is een beschermde titel. Deze titel wordt beschermd door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (de NBA). Deze registreert en controleert alle accountants in heel Nederland.

Registeraccountants (RA) volgen meestal een universitaire opleiding voor zij in beroep treden. Zij zijn vaak werkzaam voor grotere bedrijven en zijn bevoegd om controles over jaarrekeningen en andere rapporten uit te voeren. AA accountant is kort voor Accountant-Administratieconsulent. Deze volgen meestal eerst een Hbo-opleiding en bieden vaak advies en hulp aan middelgrote tot kleine bedrijven.

De functie en werkzaamheden van een accountant Een accountant kan onder andere assistentie bieden bij: Het bijhouden van de administratie Opstellen en controleren van de jaarrekening Loonuitbetaling aan werknemers Belastingaangifte en –advies Openbare accountants zijn vaak onderdeel van een accountantskantoor en hebben meestal meerdere ondernemers of particulieren als klant. Het is ook mogelijk voor een accountant om als interne accountant in dienst te zijn bij één bedrijf.

ᐅ Accountant Rotterdam ⋙ Alle 314 Accountants [2021]!

Forensische accountants zijn vaak werkzaam voor de politie of grote accountantskantoren en specialiseren zich in (belasting) fraude. Boekhouders of accountants Naast het feit dat boekhouders een kortere opleiding nodig hebben om te starten in vergelijking met accountants, zijn boekhouders wettelijk niet bevoegd om controleverklaringen af te geven. Een accountant kan heel nuttig zijn U bent verplicht om uw jaarrekening door een accountant te laten controleren indien uw bedrijf twee opeenvolgende boekjaren aan de volgende criteria voldoet: Per jaar meer dan 12 miljoen euro netto omzet per jaar Een balanstotaal die groter is dan 6 miljoen euro Over één boekjaar meer dan 50 werknemers fulltime in dienst Een accountant kan ondernemers ook bijstaan bij het aangeven van de omzetbelasting.

Indien het verkeerd gaat kan dat namelijk dure gevolgen voor uw bedrijf hebben. Door het papierwerk uit te besteden aan een accountant creëert u bovendien meer vrijheid voor uzelf om u op de kernactiviteiten van uw bedrijf te richten. Door zijn opleiding en achtergrond heeft een accountant veel extra kennis en ervaring met de regelgeving in de financiële sector.

Daarnaast zijn zij aan een beroepscode gebonden die u ervan verzekert dat de accountant professioneel en discreet te werk gaat. De expertise van een accountant kan goed van pas komen bij het onderhouden van een gezond bedrijf. Accountants kunnen ook particulieren helpen met de belastingaangifte of –teruggave en fiscaal-juridisch advies bieden.

Accountant – Wikipedia

De prijzen kunnen bijvoorbeeld per opdracht of per uur berekend worden. Sommige accountants kunnen ervoor kiezen om een vast bedrag per maand, per kwartaal of per jaar te vragen. De markt bestaat uit verschillende accountantskantoren die verschillende tarieven rekenen voor hun diensten. Voor meer helderheid vindt Ageras het belangrijk om transparantie op de markt te creëren.

Een gecertificeerd accountant is in staat om zowel particulieren als bedrijven te assisteren met het bijhouden en controleren van de financiële administratie. Wie op zoek is naar een nieuwe accountant kan gebruik maken van de gratis bemiddelingsdienst van Ageras om zich aan 3 accountants te laten koppelen. De juiste match vinden wij door ons te verdiepen in elke opdracht om zo wensen en criteria aan de juiste accountant te koppelen.

De visie van Ageras is het creëren van een markt in financiële diensten waar transparantie de norm is. Wij geloven dat dit in het voordeel is van de consument, de professionals en de sector in zijn geheel.

Vind Een Adviseur, Boekhouder, Accountant Die Bij Je Past …

Accountant Rotterdam2019-02-08T09:58:26+00:00 Bent u op zoek naar een ? Dan bent u op het juiste adres bij accountantskantoor Bonis Accountancy. Cijfers zijn interessante gegevens voor ambtenaren, regelmakers, boekhouders en belastingadviseurs, maar niet voor ondernemers. Behalve voor accountants. Wij vinden accountancy een boeiend vak. De cijfers zeggen namelijk iets over het verleden. zakelijk rekening.

Wij staan u bij als gesprekspartner, klantboard of als financiële coach. Wij helpen u vooruit te kijken en proberen vooraf problemen in te zien en waar mogelijk te voorkomen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Accountantskantoor Rotterdam Op ons accountantskantoor in Rotterdam houd ik me als accountant elke dag bezig met financiën.

Mede hierom heb ik mijn accountantskantoor in Rotterdam in 2002 ingericht op een manier waarbij duurzaamheid belangrijk is. Het kantoor is ingericht met tweedehands meubelen. Daarnaast zijn ze volledig recyclebaar en is er geen kunststof of spaanplaatmateriaal aanwezig. Ook tijdens de lunch op ons accountantskantoor in Rotterdam wordt er zoveel mogelijk gebruikgemaakt biologische en/of fair trade producten.

Iza Accountants

Bij Bonis Accountant in Rotterdam verstaan we hieronder dat we een langdurige werkrelatie aangaan. Het kan natuurlijk gebeuren dat er fouten worden gemaakt door onze accountants of door de werkgever maar net als in het huwelijk hoeft dit niet altijd te betekenen dat de relatie wordt beëindigd. Pas als je echt op elkaar bent uitgekeken ga je uit elkaar.

Naast onze specialismen op ons accountancy bureau in Rotterdam in de eerder genoemde diensten bieden wij u ook de reguliere accountancydiensten aan zoals hulp bij uw financiële administratie, voeren van loonadministratie, aangifte van verschillende belastingen, contact met de belastingdienst, samenstellen en/of controleren van de jaarrekening, opstellen van financiële overzichten en publicatiestukken en nog meer diensten.

Dit is een belangrijke groep die zich moet kunnen richten op waar ze goed in zijn: het ondernemen. Op zoek naar een accountant in Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij Bonis Accountancy aan het juiste adres – artikel 23 vergunning.

Accountants-rotterdam

Boekhouder Rotterdam2019-02-08T10:00:29+00:00 Bent u op zoek naar een ? Ook dan kunt u terecht bij Bonis Accountancy. Voor een vooraf vastgesteld bedrag per maand verzorg ik de boekhouding voor verschillende ondernemers in de regio Rotterdam. Elke maand krijgen de ondernemers een helder overzicht toegestuurd van ons boekhoudkantoor, waarmee de administratie waterdicht is.

Boekhoudkantoor in Rotterdam Als accountant ben ik ook bevoegd als boekhouder en dat maakt ons kantoor ook gelijk een boekhoudkantoor in Rotterdam. U vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen een boekhouder en een accountant. Een boekhouder in Rotterdam onderhoudt de boekhouding voor een particulier of bedrijf in de regio.