Massage praktijk de bron
Dienstverlening

Welke ondernemingen werden er getroffen door 9-11

Veel bedrijven in veel verschillende ondernemingstakken werden vernietigend getroffen na 9-11. Van sommigen zijn we het er ons niet eens van bewust. Laat me een van die sectoren op de voorgrond plaatsen. Een waar je er zelden aan denkt, maar die wel een enorme zakensector betreft en belangrijk is voor de gezondheid van de economie van onze staten.

De parkeerbedrijvigheid werd getroffen door de feiten van september 11, omdat alle ‘park and rides’ en korte en lange termijn parkings op onze drukste nationale luchthavens hierin begrepen zitten. Ze werden opnieuw getroffen toen de FAA op alle luchthavens de ‘300 foot from fence’ (verplicht vrij te laten open zone van circa 90 meter voor de afsluiting) regel invoerde op alle luchthavens; 100 yards (91 m) is een heel eind en dat wordt gebruikt voor heel wat belangrijk vastgoed, en over het algemeen horen daar ook heel wat parkeerplaatsen bij, die nu niet meer te benutten vallen. Sommige parkeerbedrijven verloren de helft van hun beschikbare parkeerplaatsen, oeps, wie had dat ooit kunnen zien aankomen. Ouch?

De parkeerbedrijven zeggen dat die 100 yards regel overdreven is en willen vergoed worden voor het verlies van hun eigendom, die zoals je wel zal herinneren, de hoogste opbrengst in de vastgoed-sector te lande oplevert, zelfs meer dan aanplakborden. Dus wie gaat dat betalen? De bedrijfstak zal dat moeten kunnen verwerken en moet dus bijkomende gronden in de dichte omgeving vinden om de overige voertuigen te kunnen parkeren en zal dan ook meer moeten betalen voor transfer en andere bijkomende kosten om de mensen te vervoeren.

Vliegvelden hebben meestal wel de duurste en hoogste parkeerprijzen per vak, dus dit is belangrijk; het betekent dus een groot verlies aan inkomsten die men niet kan recupereren. Minder parkeergelegenheid bij de luchthavens betekent ook meer off site parkings, hetgeen waarschijnlijk ook meer bedrijvigheid voor taxibestuurders en dergelijke betekent, alhoewel die taxibestuurders sympathiseren met de huurders en eigenaars van de luchthavenparkings. Als de volgende maal weer een voortvarende politieker het podium opstapt en zegt dat hij ons gaat beschermen of dat hij er is om ons te helpen en dat hij denkt aan het maken van wetten vol criteria als gevolg van het rechtlijnig denken, zou je er eens moeten aan denken waarom je juist hem in de eerste plaats verkozen hebt.

Denk daar maar eens aan.

 

Van de redactie van Eazzypark.nl: de site om een een plek om je auto te parkeren bij vliegveld Eindhoven.

 

 

 

 

https://eazzypark.nl