Deze vraag kunt u zichzelf het beste aan het einde van elk jaar stellen. De zorgverzekering die dit jaar nog prima aansluit op uw zorgbehoeften, kan volgend jaar onvoldoende vergoeding bieden. Veranderingen in de zorg zijn hier de oorzaak van. De overheid stelt elk jaar opnieuw vast hoe de inhoud van de basiszorgverzekering eruit ziet. Dit is bij elke zorgverzekeraar gelijk. Wel is het vaak zo dat u bij de ene zorgverzekeraar meer betaalt dan bij de andere. Het antwoord op de vraag: “Welke zorgverzekering past bij mij?”, is dus afhankelijk van verschillende factoren.

Kiezen voor Salland

Iedereen die woont in Overijssel of Gelderland, kan rekenen op de zorgverzekering van Salland. Wij voelen ons er medeverantwoordelijk voor dat de zorg in deze regio van hoge kwaliteit is. Daarom investeren we hierin een deel van de zorgpremie die u betaalt. Daarnaast gaan we regelmatig in gesprek met diverse zorgaanbieders over de kwaliteit en prijs van de zorg. Bij Salland zijn we van mening dat goede zorg voor iedereen makkelijk bereikbaar moet zijn. Wij helpen u om de juiste zorgaanbieder te vinden met een korte wachtlijst, het liefst zo dicht mogelijk bij huis.

Nieuwe premie zorgverzekering 2021

Elk jaar verandert de premie van uw zorgverzekering, ook als u dezelfde zorgverzekering houdt. Bij Salland vinden we het belangrijk om de zorgpremie in elk geval zo laag mogelijk te houden, zodat u niet de hoofdprijs betaalt. Om deze reden hebben wij geen winstoogmerk en kunnen we ons volledig richten op de zorg en de service die u nodig heeft. Op de website van Salland kunt u de nieuwe premie zorgverzekering 2021 eenvoudig berekenen. Als u vragen heeft, dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.

https://www.salland.nl