Massage praktijk de bron
Image default
Banen en opleidingen

Werken doe je bij een van de vestigingen van Shell

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je starten aan een nieuwe baan, of misschien wel je eerste baan? Temko B.V. biedt verschillende mogelijkheden aan. Je kunt werken bij Shell in de vorm van een bijbaan, een parttime baan of een fulltime baan. Werken bij Shell was daarom nog nooit zo gemakkelijk. Er zijn verschillende vacatures beschikbaar, bijvoorbeeld bij een horecagelegenheid. Ook kun je komen werken op een verkooppunt van Shell. Doordat zij een breed aanbod hebben aan vacatures, vind je er altijd wel eentje die je leuk vind. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bijbaan in Culemborg? Dan zijn er heel wat mogelijkheden om een leuk zakcentje bij te verdienen, bijvoorbeeld naast je studie. Laat je verbazen over de vele mogelijkheden die dit bedrijf je te bieden heeft. Start meteen en grijp de kans aan om te solliciteren op een leuke bijbaan, bijvoorbeeld in Culemborg.

Vind de leukste bijbaan bij een tankstation

Ben je woonachtig in Culemborg een wil je hier aan de slag bij een leuke bijbaan? Je kunt dan komen werken bij een van de tankstations van Shell. Je komt te werken op een verkooppunt of een van de horecagelegenheden. Het vinden van een nieuwe bijbaan was nog nooit zo gemakkelijk. Door te solliciteren bij een bijbaan kun je gemakkelijk geld verdienen om na schooltijd leuke dingen te doen. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden voor een fulltime baan. Solliciteer meteen en ga aan de slag!

Ontdek de mogelijkheden

Wil je graag een nieuwe carrière starten door te werken bij Shell? Dat is mogelijk! Temko B.V. biedt namelijk heel wat vacatures aan voor zowel fulltime- als parttime mogelijkheden. Ga naar de website van deze specialist om alle vacatures te ontdekken. Wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een nieuwe bijbaan in Culemborg of omgeving.