Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

3 tips om sneller af te vallen met middelen in huis

Als je graag wat kilo’s kwijt wilt, maar geen zin hebt om een duur voedingsprogramma te volgen, dan wil je natuurlijk gebruik maken van hetgeen wat je al in huis hebt. Gelukkig zijn er veel andere manieren om snel af te vallen dan het kopen van dure voeding. Zo kan je met producten die je vast wel in huis hebt, veel vooruitgang boeken, zoals met gember afvallen of genoeg drinken.

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag

Voordat je überhaupt gaat kijken naar wat je kan veranderen in je dieet, is het slim om te kijken naar wat je aan kan passen in je huidige voedingsschema. Veel mensen eten namelijk veel meer in de avond dan in de ochtend, terwijl je juist de meeste energie voor de dag haalt uit het ontbijt. Volg dan dus het spreekwoord: eet ’s ochtends als een keizer, ’s middags als een koning en ’s avonds als een bedelaar. Zorg dus voor een goede basis van de dag door goed te eten in de ochtend en wat minder in de avond.

Met gember afvallen

Dat je met gember goed kan afvallen, klinkt misschien als kwakzalverij, maar het is goede manier om af te vallen, zonder daarvoor veel te moeten doen. Door bijvoorbeeld gemberthee te drinken, verminder je het gevoel van honger dat je hebt, waardoor je bij een maaltijd minder royaal zult opscheppen.

Drink ook genoeg water

Hetzelfde effect is te behalen door voor elke maaltijd een glas water te drinken. Omdat water de maag vult, zal deze minder plek hebben voor voedsel, waardoor je sneller verzadigd bent van het eten.

Een snel, maar gezond dieet

De beste voeding bestaat voornamelijk uit drie voedingsstoffen: koolhydraten, eiwitten en vetten. Koolhydraten vind je veel in groente en fruit, eiwitten haal je voornamelijk uit vlees, vis, eieren en ongepasteuriseerde zuivel, en vetten zitten vooral in kokos- of olijfolie en vette vis.

https://dieetschema.nl/kun-je-sneller-afvallen-met-gember/