Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Acupunctuur in Nijkerk

Heb jij te maken met gezondheidsklachten en ben je daarom geïnteresseerd in een acupunctuur behandeling? Zoek je daarvoor een professionele praktijk in Nijkerk of omstreken? Maak kennis met Yangguang, een praktijk die gespecialiseerd is in Chinese geneeskundige praktijken. Acupunctuur is een Chinese geneeskundige behandeling die wordt ingezet voor de behandeling van allerlei klachten. Het helpt onder meer bij gewrichtspijn, hooikoorts en migraine. Dankzij acupunctuur vermindert de intensiteit van deze klachten, of kunnen deze zelfs compleet verdwijnen.

Yangguang is gevestigd in Putten en biedt Chinese geneeskundige behandelingen aan, alsmede energetische therapie. Klinkt dit jou goed in de oren? Neem dan contact op voor een afspraak, of lees snel verder.

Acupunctuur behandelingen in Nijkerk bij Yangguang

Bij welke klachten helpt acupunctuur?

Het is erg vervelend om gezondheidsklachten te helpen. In China maken ze al eeuwenlang gebruik van acupunctuur om allerlei verschillende klachten te verhelpen. Deze behandeling is ooit in het verre oosten ontdekt en heeft zich inmiddels bewezen. Het wordt onder andere toegepast om klachten als vermoeidheid, depressie, overspannenheid, blessures, slapeloosheid, darmklachten, rugpijn en verkoudheid te behandelen. Dankzij acupunctuur vermindert de intensiteit van de klachten, of verdwijnen deze compleet.

Vergoed door de verzekeraar

Acupunctuur valt binnen de geneeskundige behandeling die door je verzekering vergoed worden. Dat betekent dat de acupunctuur behandeling bij Yangguang door je verzekeraar betaald wordt. Dit geldt voor alle verzekeraars. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Yangguang of je verzekeraar zelf.

Neem contact op voor een afspraak

Wil je graag meer weten over acupunctuur, de werkwijze en het effect van de behandeling? Of zou je graag direct een afspraak maken? Neem dan contact op met acupunctuurpraktijk Yangguang nabij Nijkwerk. Bel naar 06 44 225 211, stuur een e-mail of vul het contactformulier op de website in.

https://www.yangguang.nl/