We hebben al veel geschreven over ADD en we willen nu dieper ingaan op de verschillen bij ADD bij kinderen en ADD volwassenen. Er is namelijk wel een verschil in hoe dit tot uitting komt. Bij kinderen wordt vaak ook wel de verwarring gemaakt tussen ADD en ADHD. Waarbij iedereen wel gehoord heeft van ADD. Zeker bij kinderen hoor je hier veel over. Of dit nu is op het schoolplein of met familie. Mensen bestempelen regelmatig kinderen op deze manier. Waarbij het niet altijd terecht is dat er direct een label aan gehangen wordt. Want er zijn verschillende manieren waarop het tot uiting kan komen. Dit betekent niet dat het dan altijd om ADHD gaat maar ook regelmatig om ADD.

 

ADD Volwassenen

Bij ADD volwassenen horen we het veel minder van de omgeving. We zien dat ADD bij volwassenen vaak vanuit de persoon zelf komt. Iemand ervaart zelf zaken waar hij of zij niet de vinger op kan leggen. Dit is vaak ook een beperking in het dagelijkse leven. Dat ze ook daadwerkelijk aan willen pakken om hier mee te leren omgaan. Zodat ze ADD niet gaan zien als een beperking maar hier goed mee leren omgaan. Want er zitten ook heel veel voordelen aan die je als je kracht kunt gebruiken.

 

ADD coaching

We zien dat ADD coaching een oplossing is om hier goed mee te leren omgaan. ADD volwassenen coaching wordt 1 op 1 gedaan maar kan ook in een groep gedaan worden. Doordat je leert wat er allemaal gebeurd kun je hier ook mee leren omgaan. Daarnaast kun je het dus ook als je kracht gaan gebruiken. Als je weet wat je kunt doen om dit ook als kracht in te zetten ga je hier heel veel voordeel van hebben. Genoeg redenen om hier mee aan de slag te gaan.

https://www.add-coaching.nl/add-bij-volwassenen/