Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Afvallen zonder hongergevoel

Wanneer iemand te zwaar is en daar graag wat aan wilt doen is er maar één oplossing: afvallen. Veel mensen proberen het eens in de zoveel tijd. Minder eten, meer sporten, bewuster met de gezondheid omgaan. Vaak vallen die mensen echter in dezelfde valkuil, namelijk hun zelfdiscipline. Want consequent streng zijn voor jezelf is moeilijk. Zeker een voortdurend opspelend hongergevoel maakt het afvallen lastig. Er bestaat echter een methode om af te vallen zonder honger te hebben. Deze methode werd in 1954 beschreven door dr. Simeons. Om dit te realiseren wordt het menselijke hormoon HCG geïnjecteerd in het lichaam. Dit hormoon neemt het hongergevoel weg. Door tijdens de HCG kuur ook een goed en gebalanceerd dieet te volgen kan effectief worden afgevallen, zonder veel honger te hebben.

Makkelijk kilo’s kwijtraken met een HCG kuur

HCG staat voor humaan choriongonadotrofine, een hormoon dat door de placenta geproduceerd wordt bij vrouwen tijdens hun zwangerschap. Dit hormoon dempt als het geïnjecteerd wordt het hongergevoel weg. Afvallen is dan een stuk beter te doen. De HCG kuur kan een goede uitkomst zijn voor personen met overgewicht, of mensen die te maken hebben met een verkeerde vetverdeling op hun lichaam. Zonder honger zullen mensen minder snel van hun dieet hoeven afwijken. De verleiding wordt namelijk minder en dus gaat het gewicht verliezen wat makkelijker. De kuur duurt 24 dagen en zorgt voor goede resultaten: 8 tot 10% gewichtsverlies bij vrouwen en 10 tot 12% bij mannen.

Menko Ooij helpt u gewicht te verliezen

Menko is een in Ooij gevestigd bedrijf dat HCG kuren aanbiedt. Met ruim 30 jaar ervaring zorgen wij voor optimale begeleiding. Voor de kuur maken we gebruik van echt HCG, dat we in Duitsland inkopen. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van Bio-HCG, een nepproduct. Voor 23 opeenvolgende dagen injecteren we HCG in het lichaam. Van te voren hebben we eerst een intakegesprek om de kuur door te nemen en het een en ander te meten. Meer weten? Neem dan gerust telefonisch contact op via 024 663 2639 en informeer vrijblijvend verder.

http://www.menkoooij.nl/