Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Apotheek in Amsterdam met breed palet aan diensten

Apotheek Wittop Koning is een professionele apotheek in Amsterdam Oud-West. Hun kundige en vriendelijke apothekers zijn u graag van dienst met uitgebreid advies en verstrekking van de juiste remedie voor u. Discretie en goede begeleiding van patiënten zijn van groot belang voor deze apotheek. Heeft u verschillende pijnstillende remedies? Dan kunt u hier ook terecht voor advies over het gebruik en mogelijke bijwerkingen van deze remedies. Daarnaast kunt u met zekerheid van discretie bij deze apotheek terecht voor bijvoorbeeld een SOA-test of anticonceptiemiddelen.  

Apothekers met zorg voor veilig geneesmiddelgebruik

De apothekers van Wittop Koning dragen zorg voor veilig geneesmiddelgebruik. Aan de hand van uw remediedossier en andere persoonlijke gegevens worden uw voorgeschreven geneesmiddelen gewaarborgd. Zo blijven de apothekers attent op welke geneesmiddelen u ontvangt. U wilt mogelijke bijwerkingen natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat u geen geneesmiddelen ontvangt, die u niet in combinatie met elkaar mag gebruiken. Om remedieveiligheid en discretie te garanderen, worden alleen zorgvragen van patiënten beantwoordt waarbij de identiteit vastgesteld kan worden. Hierbij zal uw volledige naam en geboortedatum gevraagd worden. Bent u patiënt met een (levens)gevaarlijke aandoening? Deze dienstapotheek in Amsterdam staat altijd paraat voor patiënten die spoedzorg van de apotheek nodig hebben. Blijkt het dat uw situatie dusdanig ernstig is, dan kunnen de apothekers u ook direct verwijzen naar een arts of ziekenhuis. Is uw zorg niet acuut, maar kunt u alleen in het weekend uw remedie ophalen? De apotheek is ook op zaterdagen geopend van 11.00 tot 15.00 uur, zodat u te allen tijde uw remedie kunt halen.

Een apotheek voor uw zorgvragen

Voor deze apotheek in Amsterdam is goede begeleiding van patiënten en hun vertegenwoordigers belangrijk. Heeft u vragen over uw remedie? U kunt op diverse manieren bij hun apothekers terecht voor al uw vragen. Ook wanneer geneesmiddelen op recept hebt, kunt u deze afhalen of laten bezorgen. Wittop Koning voorziet u graag van zorg op maat.