Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Aquarium verlichting

Denk aan de gezondheid van uw vissen en verlicht uw aquarium!

Handige aquarium verlichting

De juiste aquarium verlichting is enorm belangrijk voor de vissen, planten en koralen. Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor ledverlichting in aquaria gekozen. Ledlampen warmen namelijk niet op, waardoor de watertemperatuur niet beïnvloed wordt. Bovendien is ledverlichting milieuvriendelijk en gaat deze lang mee. 123 Ledstrips speelt hier handig op in en biedt verschillende aquarium ledstrips aan. De strips zijn buigbaar en passen in elke hoek van uw aquarium, zodat elk type aquarium volledig verlicht kan worden.

De ideale kleur

Aquarium ledstrips vindt u in verschillende kleuren. Het is echter aanbevolen om een ledstrip met RGB verlichting te plaatsen. RGB staat voor rood geel blauw. Op basis van deze drie kleuren kan RGB verlichting elke mogelijke sfeer creëren. Zo kan u niet alleen het ideale licht voor uw vissen en planten produceren, uw aquarium zal er ook meteen prachtig uitzien!

De perfecte hoeveelheid licht

De hoeveelheid licht die uw aquarium nodig heeft, hangt voor een groot deel van uw vissen en planten af. Gemiddeld volstaat 9 tot 12 uur per dag. U mag de verlichting nooit constant laten aanstaan. Teveel licht kan immers voor een algenuitbraak of voor stervende planten zorgen. Om zeker te zijn dat de verlichting tijdig uitgeschakeld wordt, installeer u best een time controller set. Dankzij deze time controller set wordt de verlichting automatisch op- en afgezet, zodat u dit alvast niet kan vergeten.

Prachtige ledverlichting voor uw aquarium

123 Ledstrips beschikt over een uitgebreid aan assortiment aan aquarium ledverlichting. Kiest u echter voor RGB verlichting in combinatie met een time controller set, bent u zeker dat er niets mis kan gaan. Uw vissen en planten zullen in een uitstekende gezondheid verkeren, terwijl uw aquarium ook nog eens sfeervol verlicht wordt!

https://123ledstrips.nl/