Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

BeautybyHeidi heeft mijn leven in positieve zin veranderd

BeautybyHeidi is enorm belangrijk voor mij geweest. De afgelopen jaren voelde ik me steeds minder fijn in mijn eigen lichaam. Ik ben een vrouw van 50 jaar oud, en ik hecht behoorlijk veel waarde aan mijn uiterlijk. Toen ik jong was hield ik me al erg veel bezig met hoe ik er uit zag, en nu nog steeds vind ik dit erg belangrijk. De afgelopen jaren waren daardoor voor mij enorm zwaar. Elke keer dat ik in de spiegel keek zag ik een oude vrouw die niet meer de schoonheid bezat waar ik vroeger zo blij mee was. Ondanks dat er belangrijkere dingen in het leven zijn merkte ik echt dat het mij enorm veel pijn deed hoe mijn lichaam en mijn huid steeds minder werd. Ik hield dit probleem echter voor mij alleen en zadelde niemand met deze informatie op. Toch besloot ik dit een keer aan mijn dochter te vertellen. Ze vertelde me natuurlijk dat ik er nog steeds prachtig uitzag, maar dit hoefde ik natuurlijk niet te horen. Ze gaf me gelukkig ook een oplossing, waarom ga ik niet naar een schoonheidssalon. Ik vond dit eigenlijk een erg goed idee en ik vroeg me af waarom ik hier nog nooit eerder aan had gedacht. 

Schoonheidssalon BeautybyHeidi

Toen ik opzoek ging naar een schoonheidssalon gespecialiseerd in 40+ers kwam ik uit bij BeautybyHeidi Schoonheidssalon Velp. Ik bekeek hun website en las wat ze mij konden bieden. Ze legden uit dat mijn probleem veel voorkomend is en dat zij me zouden kunnen helpen. Dit zouden ze doen op een volledig natuurlijke manier, iets wat ik erg belangrijk vind. Ondanks dat dit enorm buiten mijn comfortzone ligt besloot ik toch actie te ondernemen. 

Het resultaat

Nu ik er al vele afspraken op heb zitten kan ik alleen maar concluderen dat BeautybyHeidi mijn leven heeft veranderd. Mijn huid voelt weer veel fijner aan, en ik zie er weer een stuk beter en jonger aan. Na jaren van schaamte ben ik weer trots op mijn lichaam, en dat is een heerlijk gevoel. Dit alles heb ik aan BeautybyHeidi te danken en ik ben hen hier erg dankbaar voor.