Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Behandeling hernia zonder operatie door Shiatsu-therapie

Heeft u last van een hernia en bekijkt u de mogelijkheden van een behandeling van hernia zonder operatie? Dan kunt u terecht bij de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar in Tilburg. Als gecertificeerde Shiatsu therapeut kan zij met Shiatsu behandelingen de verstoringen in uw energiebanen herstellen. Door middel van drukpunttherapie wordt tijdens deze behandelingen de energiedoorstroming bevorderd, wat effect heeft op zowel uw lichaam als uw psyche. U zult meer energie ervaren en prettiger in uw vel zitten. Op deze manier kan een Shiatsu behandeling pijnklachten wegnemen en de genezing van uw rugklachten stimuleren.

Shiatsu behandeling voor herstel na chemo en bestraling

Naast de behandeling van een hernia zonder operatie kunt u in de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar ook terecht voor behandelingen die het herstel na chemo en bestraling bevorderen. De gifstoffen die als gevolg van chemokuur in uw lichaam aanwezig zijn om de tumor te doden, tasten naast de kwade cellen ook goede cellen aan. U ervaart daarop een gevoel van algehele malaise, gecombineerd met misselijkheid en een laag energiepeil. Met drukpunttherapie kan de balans van uw energiebanen weer hersteld worden. Dit resulteert in een toename van uw energie en kan uw klachten sterk verminderen. Zo draagt een Shiatsu behandeling bij aan het herstel na chemo en bestraling.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wilt u meer informatie over een behandeling van een hernia zonder operatie of over een behandeling bij herstel na chemo en bestraling? Dan kunt u aanvullende informatie vinden op de website van de Shiatsu praktijk van Maria van der Sar. Kiest u voor een behandeling in de praktijk van Maria van der Sar, dan wordt u behandeld door een erkende geregistreerde Shiatsu therapeut. In het kader van alternatieve geneeswijzen zijn Shiatsu behandelingen bij veel zorgverzekeraars erkend voor (gedeeltelijke) vergoedingen. U kunt daarom in veel gevallen uw rekeningen indienen voor declaratie. Dit is wel afhankelijk van uw specifieke polisvoorwaarden en daarom is het verstandig dit bij uw zorgverzekeraar te controleren.