Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Bent u op zoek naar een voelbord voor ouderen?

Een voelbord uit de collectie van Beleefpaneel is speciaal gemaakt om ouderen met dementie te helpen om hun gevoelens gemakkelijker te uiten. Het voelbord kan helemaal op maat gemaakt worden voor bijvoorbeeld uw zorginstelling. Kies uit verschillende thema’s zodat de dementerende ouderen in uw zorginstelling verschillende borden met verschillende materialen hebben om te onderzoeken. Het kantoor van Beleefpaneel is samen met Livin’ Ontwerpbureau gevestigd in Breukelen in provincie Utrecht. 

Het voelbord voor ouderen is een speciale ervaring

Het voelbord is een mooi en nuttig hulpmiddel voor ouderen die een tekort aan externe prikkels ervaren. Dit komt vaak voor bij mensen met dementie die zich onrustig voelen. Met het beleefpaneel worden alle zintuigen geprikkeld, zodat de onrust wordt doorbroken. Alle doeken zijn te verwisselen en wasbaar. indien nodig Het voelbord is er voor ouderen met dementie, maar kan ook voor andere doeleinden worden ingezet. Laat de bewoners in uw zorginstelling heerlijk snoezelen: een kalmerende activiteit die de gebruikers erg waarderen. Ouderen kunnen door het gebruik van het beleefpaneel makkelijker hun emotie uiten. Een voelbord kan op maat voor u worden gemaakt zodat het altijd past binnen uw organisatie. Naast voelborden is het ook mogelijk om knuffels aan te schaffen bij het bedrijf. Alle knuffels zijn volledig handgemaakt, zacht en enorm aaibaar. Deze knuffels zullen een steun zijn voor dementerende patienten binnen uw instelling.

Bestel vandaag nog deze extra stimulans voor dementerende patiënten

Wilt u een voelbord voor ouderen met dementie inzetten als extra stimulans in uw zorginstelling? Ontdek de collectie met verschillende borden die deze specialist op dit moment beschikbaar heeft. Wilt u een voelbord voor ouderen helemaal op maat laten maken? Ook dit is een mogelijkheid bij Beleefpaneel. U maakt een afspraak met de specialisten om te kijken naar de mogelijkheden voor het voelbord. Door deze prikkels en sociale stimulans te introduceren, maakt u de ouderen bij uw zorginstelling gelukkiger.