Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Bij deze kinderopvang in Zwolle kan uw kindje zich goed ontwikkelen

Een geborgen gevoel in een vertrouwde omgeving. Wie kinderopvang in Zwolle nodig heeft vindt bij Kinderdagverblijf De 7 Dwergen een uitstekende en bovendien flexibele opvang op drie prettige locaties. Bij de vestigingen in de Zwaardvegerstraat en Sterrenkroos kunt u terecht voor kinderdagverblijf Stadshagen en er is nog een derde KDV in Holtenbroek. Zo vindt u altijd een plek in Zwolle en Zwolle-Zuid waar uw kind voor- en vroegschoolse educatie krijgt die goed aansluit op de basisschool.

KDV in Zwolle voor baby’s en kindjes tot 4 jaar

Deze kinderdagverblijf zwolle zorgt er snel voor dat uw zoon of dochter zich helemaal thuis voelt en heerlijk kan spelen en lachen. De 7 Dwergen werkt met het ‘vier ogenprincipe’, wat betekent dat er altijd een pedagogisch medewerker mee moet kunnen kijken en luisteren. Op hun eigen niveau worden kinderen uitgedaagd om zich te ontwikkelen via spelactiviteiten en hierbij is veel aandacht voor een hoge spelkwaliteit. Vindt u ruime openingsuren en flexibiliteit in de opvanguren belangrijk? Ook als u onverwacht extra opvang nodig heeft of onregelmatig werkt, dan hebben deze kinderdagverblijven in Zwolle en in Stadshagen altijd een oplossing tegen scherpe prijzen.

Vijf belangrijke elementen in het spelaanbod

De omgeving waarin de kinderen worden opgevangen is huiselijk en modern, zodat uw kind zich zowel buiten als binnen goed kan vermaken. De onderdelen spelen, construeren, rekenen, spreken & luisteren en lezen & schrijven staan centraal tijdens de speel- en spelmomenten. Motorische vaardigheden en bekwaamheden als communicatie en samenwerken worden zo al snel ontwikkeld bij uw kind. Ook krijgt het zelfvertrouwen dankzij de talloze activiteiten, die op een steeds hoger niveau komen.

Neem contact op met de locaties Sterrenkroos, Zwaardvegerstraat of Holtenbroek als u een kennismakingsgesprek en rondleiding wenst. Deze kinderopvang Zwolle en Zwolle-Zuid met bekwaam en betrokken personeel beantwoordt graag al uw vragen!

https://www.de-7-dwergen.nl/