Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Blitz Skincare – Toonaangevende schoonheidssalon

Een goede eerste indruk maken kan erg belangrijk zijn. Die eerste indruk wordt gevormd op basis van verschillende aspecten, zoals kleding, houding en persoonlijke hygiëne. Niet op de laatste plaats is een verzorgde en gezonde huid belangrijk. Bij Blitz Skincare begrijpen we dat als geen ander. Als toonaangevende schoonheidssalon in Heemstede zijn we gespecialiseerd op het gebied de verzorging en verbetering van uw huid.

Een ontspannen behandeling van uw huid

Als u huidproblemen ervaart bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over veel kennis, ervaring én de juiste apparatuur om uw huidproblemen op te kunnen lossen. Ook maken we gebruik maken van producten van hoge kwaliteit, waardoor we u een professionele behandeling van uw huid kunnen geven. Bij Blitz Skincare zorgen we dat we altijd goed op de hoogte blijven van wetenschappelijke ontwikkelingen. Daartoe volgen we regelmatig cursussen, seminars en workshops. Bij onze behandelingen staan het geven van persoonlijke aandacht en ontspanning centraal. Zien we u binnenkort ook langskomen voor een huidbehandeling?

Maak gelijk een afspraak!

Zou u graag een afspraak maken bij Blitz Skincare voor een behandeling van uw huid? Of heeft u vragen over een optimale huidverzorging of onze tarieven? Bezoek dan onze website en maak een afspraak via het online contactformulier, of bel even naar 023-528 0555!

http://blitz-skincare.nl/