Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Bohlt e-vouwfiets

Bohlt e-vouwfiets voor op de camping

Mijn man en ik gaan ieder jaar tweemaal 3 weken kamperen. Dan gaan we met de camper, want dan nemen we als het ware een soort huisje mee. Wanneer je met een camper op vakantie gaat is parkeren altijd wel lastig. Als je even wat boodschappen wilt doen bij de plaatselijke supermarkt moet je dan meteen dat hele gevaarte meenemen en ook nog eens een grote parkeerplek vinden.

Daarom besloten mijn man en ik te investeren in een Bohlt e-vouwfiets van Via2Shop. Deze Bohlt e-bike zorgt ervoor dat we gedurende onze vakantie gemakkelijk even naar de supermarkt kunnen fietsen. Echt ideaal!

Ze zijn licht en compact

Wat mijn man en ik voornamelijk heel erg fijn vinden aan een Bohlt elektrische vouwfiets, is het feit dat de fiets stevig, compact en lichtgewicht is. Dat is ideaal, want dan kunnen wij hem heel erg makkelijk van de fietsdrager achterop de camper tillen. Wij zijn de jongsten niet meer, dus het is voor ons heel erg handig dat we niet zo hoeven sjouwen met de Bohlt e-vouwfietsen! De Bohlt fietsen zijn makkelijk inklapbaar en hebben een sterke accu die lang mee gaat.

Proefrit aanvragen?

Er zijn twee verschillende modellen Bohlt fietsen beschikbaar, de R160bl en de R160wh. Wij hebben voordat we een keuze maakten, eerst eens een proefritje gemaakt. We wilden natuurlijk wel de juiste keuze maken! En blij dat we zijn! We raden het zeker aan om eens een afspraak te maken voor een proefrit.

Via2Shop Giessenborch 66 4132 HR Vianen

https://www.via2shop.nl/product-categorie/bohlt-e-vouwfietsen/