Voor veel vrouwen kan cellulite als een groot probleem voelen. De huid is niet meer strak en het ziet er wellicht ietwat onverzorgd uit. Voornamelijk vrouwen met ronde heupen en billen hebben een grotere kans op cellulite.

Uit verscheidene onderzoeken is gebleken dat maar liefst 8 op de 10 vrouwen uiteindelijk te maken gaat krijgen met cellulite. De grote vraag luidt dan; is er een mogelijkheid waarmee dit opgelost kan worden?

 

Bindweefselmassage

Als we dieper inzoomen op het fenomeen cellulite, zien we het volgende. In feite is cellute een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur. Derhalve klinkt het erg logisch om bindweefselmassages te nemen. Dankzij deze massages zou je verwachten dat het bindweefselstructuur weer in oude staat hersteld kan worden én dat de zwelling weg gaat.

 

Het doel van een bindweefselmassage is om onderhuids de verklevingen weg te nemen. Daardoor kan de bloedcirculatie naar een hoger niveau gebracht worden en dat neemt uiteindelijk de cellulite weg. Dit betekent wel dat de huid van binnenuit onder grote druk komt te staan; dat kan pijnlijk aanvoelen. Ook kan de huid blauw worden.

 

Cellulite cups

Een alternatief is op de bindweefselmassage is de zogeheten cellulite cups. Deze behandeling kan je bij jezelf uitvoeren en hierbij zuigen de cups aan de huid. Door deze zuigende werking wordt de huid min of meer schoon ‘getrokken’. Op die manier wordt de werking van de bloedcirculatie ook geoptimaliseerd.

Bij deze methode speelt vacuüm een grote rol en dat kan ook een positieve invloed hebben op (eventuele aanwezige) acne.

 

Voor welke methode kies jij?

De vraag luidt nu uiteraard; naar welke methode gaat jouw voorkeur uit? Hier kan je eigenlijk maar op één manier achter komen; door beide methodes uit te proberen en de resultaten met elkaar te vergelijken. Elk lichaam zal anders reageren op een bepaalde methode, waardoor het absoluut lonend kan zijn om meerdere methodes uit te proberen. Overigens hebben ook meerdere vrouwen goede ervaringen met een combinatie van bovenstaande methodes.

 

http://goedkopecups.nl/