Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

De beste behandeling voor uw ogen met refractie chirurgie

Steeds vaker kiezen mensen voor de mogelijkheden van refractie chirurgie. Dit is een specialistische ingreep van de chirurg, met als doel de ogen te herstellen tot een optimaal punt. Dat punt kan zowel een volledig herstel van de ogen zijn, als ook een minimale afhankelijkheid van hulpmiddelen zoals een leesbril of zonnebril. Gebruikmakende van geavanceerde technieken zult u optimaal profijt ervaren van een korte, unieke behandeling. Refractie chirurgie is relatief nieuw, maar wordt inmiddels al veelvuldig toegepast in tal van situaties. Ervaar ook de mogelijkheden door uw ogen te laten laseren.

Het belangrijkste zintuig herstellen met refractie chirurgie

Ogen laten laseren kent steeds meer mogelijkheden in combinatie met chirurgie. Voor deze techniek kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Lasik, Lasek, Intralase/Femtosecond of de wavefronttechniek. Het zijn complexe namen voor reeds bewezen technieken om uw zicht, één van de belangrijkste zintuigen van uw lichaam, weer naar wens te herstellen. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u direct ervaren welke mogelijkheden voor u verkrijgbaar zijn. Ooglaseren klinkt onprettig, maar de resultaten zijn meer dan uitstekend. Ook andere correcties rondom uw ogen, zoals een ooglidcorrectie, kunt u overigens laten uitvoeren voor verbluffend zicht na slechts één behandeling.

Ogen laten laseren met precisie

Het laten laseren van de ogen is een ingrijpende stap. Om de juiste behandeling te kiezen zorgt men daarom eerst voor een persoonlijke check, bestaande uit meerdere gedetailleerde testen. Op basis van de uitkomst zal samen met u worden gekozen voor een behandelplan; één waar u volledig achter staat. De refractiechirurg maakt tijdens de behandeling doorgaans gebruik van (semi-)geautomatiseerde technieken, waardoor uw ogen in vertrouwde handen zijn. Het is oogheelkunde in de breedste zin van het woord, met een uniek resultaat. Het zicht zal zich (vrijwel) volledig herstellen, waardoor u aanzienlijk beter zicht hebt én de behandeling is dermate geavanceerd, dat de kans op infecties of andere nadelige gevolgen nihil of algeheel 0 is. De gespecialiseerde refractie chirurgie maakt het mogelijk.