Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

De beste jobs om wat zakgeld te verdienen

Ben je op zoek naar een job die origineel is en waarbij je je nooit zal vervelen? Dat is niet zo eenvoudig. Om wat inspiratie op te doen, hebben we een aantal opties voor je verzameld.

Medewerker in het theater

Deze baan heeft veel voordelen: je werkt in een vrolijke sfeer, want iedereen is in een goed humeur als ze naar een voorstelling gaan kijken. Ook zien theaters er altijd geweldig uit, dus je hoeft je nooit te vervelen en ontdekt altijd nieuwe plekken. Je kunt er nog meer uit halen als je een beetje brutaal bent. Denk aan gluren in de coulissen of musicalsterren ontmoeten!

Oppassen en een VOG aanvragen

Als je geluk hebt, is oppassen een fluitje van een cent. Vaak moet je ’s avonds oppassen als de kinderen al in bed liggen. In feite kun je dan je eigen ding doen, zoals een film kijken of huiswerk maken. Als je het echt leuk vindt om met kinderen te werken, kun je altijd nog spelen of een verhaaltje voorlezen. Een tip vooraf: doe een proefavondje met oppassen. Zo zit je nergens aan vast en kun je de ouders leren kennen. En… als je te maken krijgt met een huilende baby waar je echt geen raad mee weet, kun je altijd zeggen dat het niets voor jou is. Het voordeel is dat je geen VOG hoeft aan te vragen. Een aanvraag van VOG kan namelijk even duren.

Mistery shopper

Wist je dat bedrijven gecontroleerd worden op klantvriendelijkheid en kwaliteit? Hiervoor hebben ze mensen nodig die ‘undercover’ winkels bezoeken en moeten rapporteren over bepaalde zaken. Zo moet je bijvoorbeeld rapporteren over de vriendelijkheid van het personeel, de afhandeling aan de kassa en de uitstraling van de winkel. Ben je jonger dan 18 jaar? De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit doet regelmatig onderzoek om te controleren of het alcohol- en drugsbeleid goed wordt uitgevoerd. In het laatste geval kan het zijn dat u een aanvraag van VOG moet voldoen.

Uw eigen bedrijf

Als je ondernemend bent, kun je geld verdienen met iets wat je echt leuk vindt. Ben je bijvoorbeeld goed in het sleutelen aan auto’s of motoren? Maak dat dan bekend. Mensen zullen je graag willen helpen. Of misschien bent u creatief en wilt u uw eigen kunstwerken of accessoires verkopen. Het kan even duren voordat het een succes wordt, maar misschien leg je wel de basis voor een groter, succesvol bedrijf. Wilt u sneller geld verdienen? Dan is het beginnen van een webshop een goede optie.

https://www.vognodig.nl/vog-aanvragen