Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

De Kracht van MCI

Bent u op zoek naar onafhankelijk niet destructief onderzoek op het gebied van gedrag naar materialen? Kijk dan niet verder. Door zijn jarenlange ervaring voert MCI deze inspecties met gemak voor u uit. Daarnaast worden ook vraagstukken behandelt met betrekking tot materiaalkunde en incidentele / structurele werktuigbouwkunde. MCI is een veel gevraagde expert. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vinden het belangrijk dat u als klant zo goed mogelijk wordt geholpen.

Sleutel tot succes

MCI zorgt voor een integrale oplossing. Wat ons vooral uniek maakt in ons niet destructief onderzoek, is de sterkte oplossingskracht waarmee wij te werk gaan. Wij bieden u de beste inzichten in materiaalkunde. Dit is onze sleutel tot succes. Wij kunnen u volledig ontzorgen op meerdere gebieden. Van lassen, reparaties, tot aan het zorgen van een productielijn of installatie. Niets is ons als MCI zijnde teveel. Uw zorgen zijn onze uitdagingen. MCI zorgt ervoor dat uw performance weer de goede kant op gaat.

Expert in Materiaalkunde

Materiaalkunde is een vakgebied apart. Dit moet je dan ook alleen aan echte experts over laten. Gelukkig beschikt MCI over deze experts. Zij bestuderen het gedrag en de eigenschappen van het materiaal op hun eigen manier. Wij zien helaas dat veel leveranciers vaak maar slecht of deels voor een oplossing zorgen. Maar niet bij MCI. Onze expert beschikken over meer dan 25 jaar ervaring.

De totaalaanpak

Dit betekent dat wij inspecties uitvoeren on-site, met daarnaast labaratorium onderzoek als bewijsvoering. Vervolgens volgt een praktisch oplossingsgericht advies. Dit kan met begeleiding van de implementatie als afsluiting. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier of door even te bellen. Wij zijn elke dag bereikbaar en zullen zo snel mogelijk terug contact met u opnemen. Kortom, voor een niet destructief onderzoek binnen de materiaalkunde, bent u bij MCI aan het juist adres.

https://www.m-c-i.nl/