Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Volg Fysiotherapie in Ede als oplossingen voor uw klachten

U kent het wel: nekklachten door een verkeerde houding achter de computer, een vervelende sportblessure of lage rugpijn door overbelasting. Als mens bent u veel in beweging, maar als u daar pijn bij heeft zal u daar veel last van ondervinden. Het weerhoudt u wellicht om dingen te doen in het leven die u altijd graag deed. Een gespecialiseerde fysiotherapeut kan u helpen om van uw klachten af te komen. Uiteindelijk zal u weer in beweging komen en met plezier activiteiten ondernemen.

Volg fysiotherapie bij een gespecialiseerde praktijk in Ede

Wilt u snel en duurzaam van uw klachten afgeholpen worden? De gespecialiseerde fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Beatrixpark in Ede staan voor u klaar! Zij hebben werkelijk alle specialisaties onder één dak en hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Het behandelteam is op de hoogte van alle laatste kennis binnen hun vakgebied waardoor u altijd in goede handen bent.

Geriatriefysiotherapie tegen achteruitgang in zelfredzaamheid en zelfstandigheid

Een van de veel voorkomende redenen waarom de beweeglijkheid in uw lichaam afneemt, is ouderdom. Uw reservecapaciteit neemt af waardoor dagelijkse activiteiten moeizamer gaan en zelfs kunnen leiden tot achteruitgang in zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Er zijn bepaalde ziektebeelden die gepaard kunnen gaan met achteruitgang in zelfredzaamheid en zelfstandigheid zoals ziekte van Parkinson, MS, dementie, hartfalen, reuma, artrose en longproblemen. Om te voorkomen dat uw zelfstandigheid achteruit gaat, is geriatriefysiotherapie essentieel. Gedurende geriatriefysiotherapie wordt u begeleid door een geriatriefysiotherapeut die gespecialiseerd is in de preventie van klachten en complexe gezondheidsproblemen bij kwetsbare ouderen en mensen. Preventief blijven bewegen is hierbij zeer belangrijk.

Start een behandelplan

Heeft u een klacht waarvoor u bij deze praktijk in Ede fysiotherapie wilt volgen? Of wilt u meer weten over geriatriefysiotherapie? Maak uw klachten aan hen kenbaar en zij verwijzen u naar de juiste behandeling en fysiotherapeut. De gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiotherapie Beatrixpark in Ede gaan altijd op zoek naar een oplossing op maat voor u.