Massage praktijk de bron
Image default
Bedrijven

Deze kleuren zijn de trend van dit voorjaar!

Voor wie een echte fashionista is houdt de trends natuurlijk nauwlettend in de gaten. Maar voor degene die er niet zo mee bezig zijn zetten we de kleuren voor de komende zomer even voor je op een rijtje.

 

Voor de mannen zijn dit de volgende trends:

  • Oversized pantalons: go baggy or go home. Skinny jeans zijn het afgelopen jaar toch behoorlijk uit de mode voor mannen verdwenen. Voor mannen zijn oversized pantalons in 2022 helemaal in. Maar natuurlijk moet je gewoon dragen wat jij het mooiste vindt passen bij jezelf.
  • Grote ruime korte broeken, ook deze zijn voor de heren deze komende zomer een enorm groeide trend. Deze komen eveneens in alle kleuren wel naar voren.
  • Gebreide vesten als jassen dragen is daarbij ook een grote trend voor mannen dit komende voorjaar. Ook deze zien we in allerlei soorten maten en kleuren naar voren komen. Ook zijn daarnaast pastel tinten, jeans en houthakkersbloesjes nog steeds niet uit de kledingkast dit voorjaar weg te denken bij de heren. Als je hier als man zijnde van houdt dan zou het merk purewhite een goede keuze voor jou zijn.

 

De trends voor vrouwen deze zomer:

Voor de vrouwen zijn deze zomer ook weer een heleboel felle en gezellige kleuren en kleding in de mode hieronder sommen we ze even voor je op:

 

  • Hot pink is de kleur voor vrouwen dit voor jaar. Geen een felle kleur of outfit is te gek. Evenals de kleuren kanariegeel en feloranje is hot pink ook een van de grootste trends dit voorjaar voor vrouwen.
  • Baggy, baggy en nog eens baggy. Baggy jeans en broeken met een leuke croptop of een strak truitje zijn op dit moment helemaal in voor vrouwen en mogen dan ook absoluut niet in je kledingkast ontbreken.
  • Flared pants in allerlei soorten stofjes en patronen blijven dit seizoen ook nog steeds heel erg populair. Flared pants zijn vaak luchtige broeken met leuke vrolijke prints en patronen en passen in elke garderobe goed. Vanwege de vaak luchtige stof waarvan ze worden gemaakt zijn ze vaak ook ideaal om te dragen in het voorjaar.
https://konceptstore.nl/collections/purewhite