Massage praktijk de bron
Image default
Gezondheid

Dit is dé yogastudio nabij Amsterdam-Zuidoost

In het oude stadje Weesp, op enkele minuten weg van Amsterdam-Zuidoost, vind je dé yogastudio waar je de fijnste yogalessen kunt volgen. Bij YogaToday doe je aan yoga op een bijzondere locatie, namelijk in de Laurentiuskerk. Iedereen is daar welkom: jong, oud, ervaren of beginner: er is altijd een yogavorm die perfect bij je past. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende yogalessen:

  • Yoga Nidra: voor ultieme ontspanning. Je bewustzijn gaat werken op een dieper niveau en je balanceert tussen het wakker zijn en slapen.
  • Hatha yoga: de basis van alle fysieke yogavormen. Je observeert wat er in je lichaam gebeurt tijdens diverse houdingen en ademtechnieken. Je laat hiermee (spier)spanningen los.
  • Yin yoga: bereik dieper gelegen niveaus in je lichaam. Denk hierbij aan je gewrichten, bindweefsel en meridianen. Je verblijft passief in diverse houdingen gedurende twee tot vijf minuten. Dit heeft een verstillend en meditatief effect.

Volg eens een proefles

Weet je nog niet goed welke yogavorm het best bij jou past? Kom erachter door eens een proefles te volgen bij deze yogastudio nabij Amsterdam-Zuidoost. Bij YogaToday weten ze dat het wennen is als je ergens nieuw aankomt. Daarom bieden ze je twee proeflessen aan voor het lage tarief van € 17,-. In principe betaal je dus enkel de eerste les; de tweede les is gratis. Door twee lessen te volgen, kom je vanzelf meer op je plek en kun je rustig landen.

De behulpzame yogadocenten staan voor je klaar

Heb je vragen, aarzel je nog over welke proefles je het best kunt volgen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met de professionele yogadocenten van deze yogastudio nabij Amsterdam-Zuidoost. Zij staan met plezier voor je klaar en vertellen je meer over de vele mogelijkheden die de studio je biedt. Ga jij binnenkort al genieten van een yogales in regio Diemen?